Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 31.kolo /nedeľa/

Stredná trieda platí dane, aby chudobní nepozabíjali bohatých, Diabli platia Lujza, aby neboli ešte chudobnejší ako by mohli byť. Mamm ako prsia. Ceaster ako tábor. Manchester, priatelia…

MAN CITY – MAN UNITED

Gaalovi posledný džouk so štyroma strelenými gólmi Liverpoolu vyšiel asi ako mne včera na wecku ascaris, pokiaľ neviete čo to je, ste síce trubirohovia, zato ale aspoň šťastní. Derby mendžestrákov číslo 171 kopú domáci mansourovci v pravdepodobnostnom štádiu zbohom titul, hostia vo fáze gudbai Liga majstrov, kurzový rozskok 1.9 versus 4.7 hovorí jasne, kto by mal z Eastlands odísť s procházkovým nosom. „Ak prehráme, je po sezóne“, že kto to asi povedal.

Vtípky nabok, v nedeľu bude v najfutbalovejšom meste planéty kraľovať veľký futbal, mágia neopakovateľnosti, boj gentlemanov o slávu, úctu, vážnosť, vplyv, povesť i dôstojnosť. Bitku o Manchester zaručene nechcite zmeškať.

TOTTENHAM – BOURNEMOUTH

Cherries z Bournemouthu majú smolu že nie sú Borussia Dortmund, Pochettino totiž hodil na Európu tekutý bobek, pri zreteľnej honbe za domácim titulom dnes ale pošle do frontovej línie oddýchnutých Harry Kanea, Christian Eriksena, Mousa Dembeleho i Kyle Walkera, kompletkovo pripravených dokázať to, čo v klube Spurs ešte nikto nie. Na White Hart Lane sa už ozaj začína kopať teraz alebo nikdy.

Ak stávkujete, potom s rozumom. Šťastena je verná každému a neverná všetkým.
Dočítania, kamaráti…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko