Sledujte nás

EURO 2016

Francúzsko – Rumunsko, EURO 2016

A je tu konečne moment, dámy a páni, kedy vás plný mesiac, deň a noc nebude až tak tankovať robota, nezaplatená poistka, Matovič na fejse, či vyňadrená suseda s Nubianom v lehátku. Prichádza športový ekrazit napätia, zelená pastva noblesy, neskonalý súboj umu, šťasteny, náhody, grácie, ilúzie, radosti i urvaných nervov. Vitajte vo futbalovej republike La Fráns, vitajte v zemi večného Liberté, Egalité, Fraternité, vitajte v megašouke EUROOOO2tisíc16!

FRANCÚZSKO – RUMUNSKO … Skupina A

Výkop futbalovej udalosti roka na Stade de France majú ako už klasická litera zákona káže domáci mušketieri, ktorí vo vzájomných zápasoch proti rumunským drakulom neprehrali 10 posledných stretov /5 výhier/ a ktorí strelili tri a viac gólov v štyroch ostatných priatelákoch. Kohúty sú zrejmým favoritom, 1.32 je ale kurz tak pre Borisa a tých čo neinvestovali do gréckeho zbrojného priemyslu.

Rumuni kopú pri 14.5 a poďľa hesla ver si a nikdy nie si sám. V kvalifikácii Balkánci nepoznali prehru, dostali len neuveriteľné dva kusy a v ich zápasoch padlo v priemere 1.30 góla, čož je číslo najnižšie zo všetkých kvalifikantov EURO2016. Ak stávkujete, pamätajte, že slabý súper existuje iba v hlave. Treba len uhádnuť v ktorej.

Paríž víta riavu futbaloverných, aby spolu so zvyškom sveta vyprskla na 81-tisícovom Stade de France ejakulát extázy najdokonalejšieho guľatého orgazmu roka 2016. Užívajte, priatelia!

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v EURO 2016