Sledujte nás

EURO 2016

Slovensko – Anglicko, EURO 2016

Sebavedomie Troch levov spoza LaManč už včera prevyšovalo to čo mal červík keď išiel na ryby, v skupine B na Stade Geoffroy-Guichard v Saint-Etienne o to horšie pre nich, o to lepšie pre futbal a určite pre slovenský dvojkríž.

Pri 5.7 sme hamšík nehamšík jasní outsajdri, 1.85 na Albion zohľadňuje jak stelárne sumy za ostrovné hviezdy, tak ich 35 striel na súperovu bránu na šampionáte doteraz, a to bez ohľadu nato, že z nich boli len tri góly. Tréner Hodgson je exemplárna líška, pamätám si ho dobre ešte z Fulhamu, jeho riešenie megapretlakovej útočnej dilemy Vardy, Sturridge, Kane, Rooney, Rashford rozhodne o všetkom. Škrtel má podobne ako ďalší piati Slováci žltú, prípadná ešte jedna z vrecka vyradí Martina z turnaja, ako teda zvládne milovník atramentu hranicu tvrdosti, svojej najsilnejšej zbrane, ostáva ďalšou alfou i betou zápasu. Weiss nesmie tratiť, Kozáčik nesmie nastúpiť, a keďže ani Mucha nie, Kozák vie, kto ostal. Toť omega.

Anglicko vyhralo všetky tri posledné vzájomné strety, ak nezvládne spomínanú explicitnú pýchu, z prvého miesta nepostúpi. Pome teda na remízku, sokolíci.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v EURO 2016