Sledujte nás

EURO 2016

Anglicko – Island, osemfinále EURO 2016

Briti skončili s Úniou, Messi v Argentíne, Blanc v Paríži, Modrovský s Banášovou, Slovensko s Eurom a ak dnes na Allianz Riviera nepošle domov Albión najmenšieho z futbalových trpaslíkov na turnaji, aj starého dobrého Roy Hodgsona  vykopnú z famózneho kresla Three Lions skôr, než si gambatá Plačková odkefne pred liposukciou mejkap.

Island má toľko obyvateľov čo jeden Leicester a priamo na Eure mu na posledných dvoch stretnutiach naživo fandili zhruba 3% obyvateľstva, čo ak by ste prepočítavali na Anglicko, tak štadión v Nice by musel mať 1.6 milióna miest len pre jeho fans. Po skupinovej fáze vedie Albión na prihrávky 1 315:485, na strely 64:23, bieli chlapci severu však napriek tomu dali viac gólov a získali i viac bodov. Behold, his majesty Football.

Keď sa dnes podarí Nordom nemožné, komentátora Gudmundur Benediktssona, vošlého do siene skolabovanej slávy pred pár dňami, odvezú rovno na transfúzku a na 64tej rovnobežke vybuchnú v jedinom momente všetky sopky, aby premenili krajinu ľadu na ohňovú zem.

Kurzy 1.5 versus 9.8, Island prehral z posledných 9-ich súťažných duelov jediný, ak ale napriek tomu toto Levy večer nedajú, potom bol Brexit iba smiešny šuvix a God shave the Queen. Najlepšie tupou žiletkou.

Hrám ostrú jednotku. Come on, you Spurs! 🙂

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v EURO 2016