Sledujte nás

EURO 2016

Poľsko – Portugalsko, štvrťfinále EURO 2016

Mám rád Portugalcov, lebo vo futbale stavajú na ľahkosti, rýchlosti a technike, nemám rád Portugalcov, lebo ešte na Vianoce sú opálenejší ako normálny tanorektik na konci augusta, faktom však ostáva, že kým futbalovo najpohľadnejší Chorváti už týždeň púšťajú skatolové bublinky do Jadranu, remízoví králi EURA v turnaji jasne nadsluhujú a je najvyšší čas poslať ich z Francúzska tam kam patria. O dva centimetre na mape dole a doľava.

Na Stade Vélodrome hurá pre Poľsko, späť v hre je trojpľúci kompjútrik Bartosz Kapustka, pri stávke na Orlicu idem s vierou, že jej sila nemôže ostať pri troch góloch v štyroch stretnutiach, v krátkom preklade že Kapustka – Lewandowski. Ak Fabianski navyše zopakuje výkon proti Helvétom a Ronaldo nedostane 23minút pred výkopom jedenástu esemesku od Iriny Šejk že „ajembek“, potom je kurz 2.58 na postup Poľska len o tom, že za koľko.

Poľsko neprehralo v meraní síl s Portugalskom tri posledné duely, stávka na postup nefavorita pri spomínaných 2.58 /riadny hrací čas 4.1 versus 2.3/ bude večer v Marseille kvalitným adrenalínom Value for money.

Lewa, vyronek hadicowy, kombajn bajuzowy, Biało czerwoni!!!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v EURO 2016