Sledujte nás

Anglicko

EPL 2016/17 … 7.kolo /sobota/

Big Sam sa nakoniec zišiel anglickej repre ako mne bradavky, zabudnite na históriu, prítomnosť je jediná večnosť. A ťahajte z mešca, tipujeme šieste kolo, priatelia.

SWANSEA – LIVERPOOL

Na juhu Walesu môže poraziť Kloppa iba Klopp, spomeňte si na 2.kolo a duel na Burnley, kde červení od Mersey držali loptu 80% zápasu, prekopali domácich 3:26, prerohovali ich 1:12 a napriek tomu na konci dňa roztrhali nádeje i tikety verných po zatiaľ jedinej prehre v lige /2:0/. Labute sedia v tabuľke na 4.mieste od konca, kopú zle a dnes na výhru pri 8.2, keď máte pri pohľade na mená ako Mané, Firmino, Coutinho či Sturridge guľky položiť na bielu, pošlite mi občianku. Neprehra Liverpool. Za pol mešca.

HULL – CHELSEA

Málokedy víťazíš zbraňami ktorými vynikáš, naopak, prehrávaš vtedy, keď ich nestihneš použiť. Na Emirates by naposledy pri supervýkone Gunners pustil body i mix Realu s Barcelonou, tamojších 3:0 a prepad Blues by som pri Conteho disciplíne a nárokoch tak skôr vnímal ako dôvod na predikciu, že sa podobná vec nemôže tak skoro opakovať. Courtois už síce neponúka superistotu, že viac ako jeden nedostane – pri Luizovi vzadu tobôž nie, dve prehry borcov od Stamford Bridge každopádne konkurujú pravdepodobnosti, že Donald Trump ešte furt dokáže s basketbalkou slam dunk.

Hráč je taký dobrý, nakoľko sa prejaví 5 sekúnd po strate lopty. Sledujte aj dnes a dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko