Sledujte nás

Futbal

ZahráMESSI proti Pepemu

BARCELONA – MAN CITY … skupina C

„V Európe ste veľkí len vtedy, keď ste v nej často, a to je náš cieľ“, čaruje Guardiola povinnú formulku pred duelom na stelárnej tráve Nou Camp, ktorá ho pre svetový futbal doslova vypiplala. Nuž, časy sa menia a my sa meníme v nich, večer kope rodák zo Santpedoru proti samej perle rodného Katalánska a minimálne v Španielsku nenájdete na planéte sledovanejšie súradnice ako má 41.stupeň jej severnej šírky. Dĺžka vraj nie je podstatná, vravela mi včera.

Barca rozštvrtila naposledy v lige La Corunu 4:0, neprehrala v Lige šampiónov na domácom trávniku 17 zápasov, v tabuľke má o dva body viac ako jej dnešný sok, figuruje v základe znova s Messim a… zbytok si poskladajte sami. Ako vraví Luis Enrique – Neviem si predstaviť lepší zápas…

Na výhru kope blaugrana pri 1.6, adrenalínové euro – a ďalšie 3 od manželky – sa večer viac oplatia na neprehru Nolito De Bruyne SkyBlues Band. Guardiola môže papierovo vyhrať na Nou Camp presne raz zo šiestich pokusov. Dumajte.

Ak teda máte na večer lístok do La Scaly, Teatro di San Carlo, či Royal Opera House, máte ešte zároveň aj pár hodín nato, aby ste ich stihli na ebayi streliť.

ZahráMESSI 20:45, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal