Sledujte nás

Anglicko

EPL: Banány do Middlesbrough

Viete, aký je rozdiel medzi Premier League a La Ligou? Tú druhú vie vyhrať aj barcelonské béčko. Vitajte opäť za skalami Doveru, priatelia.

BOURNEMOUTH – TOTTENHAM

Šance domácich dnes svetoví kurzopisci kopírovali podľa veľkosti Mirgovej čižiem na Vianoce, rozumej 4, keď ste ale videli ako po 10-ich strelách na bránu zmasakrovali čerešničkári Eddieho Howea v ostatnom kole hullské Tigre /6:1/, ráčte s tipom zaváhať. Pochettino ide za titulom, o tom žiadna, na juhu Albionu chcú Spurs v 94.minúte pľuvať z Cherries to, čo ostane. Kôstky. Ideme pevne na zrejmú neprehru Kohúta. 1:3

ARSENAL – MIDDLESBROUGH

Sedemnásty Middlesbrough dorazil na parkovisko Emirates s vlečkou na banány, s koľkými z hlavného mesta sveta predvečerom vycúva, toť otázka Walcott, Sanchez, Ozil. Simple is beautiful. Na pakistánskej burze tutoffka tutová pri 1.27.

LIVERPOOL – WEST BROM

Je pravda, že Mourinho prečítal naposledy na Anfield Road Kloppa jak Emilova babka Nový zákon, v súboji veľkých sa však jasne, a vzhľadom na premastené posily i hanebne zameral na bod, ktorý tu nakoniec po jedinej strele jeho Devils na bránu soka i uhral. Stratené majú dnes merseysiders kompenzovať v dueli proti dvanástym Baggies, s ktorými šesť posledných ligových stretov neprehrali, zato pozor, štyrikrát iba remizovali. Tony Pulis obral o peniaze viac tipérov než má Rytmus esmolu v kvázirepe, pri vyberaní z mešca opatrne.

S mottom, že Šťastena je neverná, Vlhová furt krajšia, futbal a Jágr večný sa s vami nateraz lúčim a…

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko