Sledujte nás

Anglicko

EPL: Tri tutovky?

Cez sviatky padám do takej športovej flegmy, že prdy už od nudy rozdeľujem na päť častí – strieľam ich do rukavice. Konečne Premier League!

ARSENAL – WEST BROM

Talent dobabrať všetko pred alebo počas Vianoc potvrdili Gunners i „letos“, dve prehry za sebou /Everton, City/ a nejaké tie inkasované góly z offsajdu ostávajú súčasťou severolondýnskej karmy. Na Emirates by pri kurzoch 1.35 versus 11 mal dnes puknúť Pulisov armovaný betón, ak veríte, že wengerovci môžu prehrať trikrát za sebou, pošlite občianku. Aj v zlých časoch treba mať o dva sny viac ako realita dokáže vziať.

Welbeck is back, Neprehra Arsenal. V opačnom prípade beriem krompáč a do marca dokončím sám prešovský kruháč…

CHELSEA – BOURNEMOUTH

Guľový blesk z čela Premier League má doma pri 1.4 streliť gumu elastickej trenke desiateho v tabuľke, ktorému dáva na Stamford Bridge bukmejkr šancu vyhrať presne jeden duel z desiatich. Po tipérsky devastačnom obrate proti Liverpoolu by tých zázrakov zo strany Bournemouthu bolo dosť, Courtois dva nedostane, Chelsea minimálne jeden dá.

MAN UNITED – SUNDERLAND

Pokiaľ neviete na ktorej izbe leží pacient čo sa zrazil s Ibrom, tak potom že na čísle 132 a 133, toľko najnovší manchesterský. Švédska živá oceľ z mäsa a kostí je asi jediným futbalistom na zemi, čo dokáže byť formou za zenitom a na vrchole zároveň, že to na Old Trafford dnes 18-ty tím rebríčka top flight nerozchodí je istota podobná tej, že ženy prestávajú fajčiť hneď po svadbe.

Nikdy sa nenuďte, robia to len hlupáci. Aj rukavice som už predal. Keď ma roztrhne, som na 132-ke a 133-ke.

Dopremierligotania, amigos… 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko