Sledujte nás

Anglicko

EPL: Forster alebo Lloris?

Niečo vyše sto kilometrov juhozápadne od Londýna nájdete jeden z hlavných prístavov Spojeného kráľovstva s údajne najväčšími výletnými loďami na svete. Na sútoku riek Test a Itchen leží oblasť obývaná už od doby kamennej, dnes mesto v Anglicku známe ako „Soton“, oficiálne Southampton.

SOUTHAMPTON – TOTTENHAM

Londýnske Kohúty tiahnu na juh krajiny už aj s navrátilcami Toby Alderweireldom, Mousa Dembelem i Danny Roseom, v dueli mnohými expertami najčastejšie tipovanom ako remízu 0:0 alebo 1:1 má večer rozhodnúť umenie domáceho rýchlika Shanea Longa alebo talent objavu ostrovov z tábora Spurs Dele Alliho. Iba Chelsea a práve Tottenham majú doma silnejšiu obranu ako dnes domáci Siants.

Tottenham neprehral z posledných štyroch stretnutí na miestnom drne St.Mary ani raz /tri víťazstvá/, kurzy 3 versus 2.8 chcú potvrdiť horenapísané. V bráne na oboch stranách si doslova vychutnajte dvojicu Fraser Forster – Hugo Lloris.

Neprehra Tottenham.

Pri stávkovaní vedzte, že zisk je vždy odmenou za riziko, ktorého mieru si volíte sami. Aj vy, čo si práve zapaľujete ďalšiu marlborku…

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko