Sledujte nás

Anglicko

EPL: Mazec kola? Klopp – Guardiola

Mchitarian kopol naposledy tú pätu tak geniálne, že paralyzovaná futbalová planéta vrátane nás i postranného na pľaci kompletne zabudla na ofsajd. Prípad, kedy sme všetci súhlasili, aby zákon krásy prefackoval pravidlá.

MAN UNITED – MIDDLESBROUGH

Na Old Trafford pôjde miestny žralok po pachu krvi a v šunkovom náreze pošle domov z Divadla nepodarených snov pruhované konzervy z 15-ho miesta tabuľky. Možno šestnásteho.

3:1, Pogba

CHELSEA – STOKE

Potters pôsobili na Anfield Road hutne, tuho i dobre aj bez Arnautovica a Shaqiriho, ako ale vraví starý Tyson, len kým neschytali prvú ranu. Z 0:1 to bolo aj po Shawcrossovej fatalistike a Sturridgeovom tanci polamanci razom 4:1, pokiaľ dnes na Stamforde nevytiahne kúzelník Mark Hughes zo zajaca cylinder, Hrnčiari pôjdu domov s ďalším výstavným črepom. Že ale ten malý Joe Allen transformoval v Stoke City na Messiho severu, o tom žiadna.

3:1, Hazard

LIVERPOOL – MAN CITY

Pravdepodobnosť že dnes trafíte výsledok je podobná tej, že olympijskú stovku raz vyhrá biely, na Anfield Road každopádne holá holá, volá mazec kola. Klopp – Guardiola.

Verte výsostne intuícii, nie zostavám či štatistikám.

2:2, Firmino

Obetujte vrecko radšej na United ako na polnočné petardy, furt lepšie stratiť päťdesiat eur ako osem prstov.

Neprepísknite Silvestra a dopremierligotania v 2017, amigos…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko