Sledujte nás

Anglicko

EPL: V Londýne sever proti juhu

Viete ako spoznáte v Londýne požiarnika v civile? Veľmi ťažko… White Hart Lane, priatelia.

TOTTENHAM – CHELSEA

Líder zo Stamford Bridge kope naďalej na hrane hernej geniality, uhral posledných trinásť duelov vždy víťazne, je päť bodov pred druhým Liverpoolom, no keď môže niekto jeho nekompromisný valec konečne zadrieť, tak potom dnes večer a manažér Spurs Mauricio Pochettino.

Tréner, ktorého päť dní v týždni jeho vlastný tím nenávidí a v deň zápasu miluje, napoleonický stratég, ktorý ešte v Southamptone vedel v závere tréningu nasypať horúce uhlie na pľac a nechať ním hráčov prejsť naboso, neváhajúc byť hneď prvým, kto im to ukáže. Rodený motivátor, o ktorom kedysi Dani Osvaldo v Espanyole povedal, že vás prinúti drieť ako zviera a niekedy ho máte chuť zabiť. Že futbalový fanatik. Presne ako Conte. Loptová mágia, dravosť, energia.

Kohúty sú na 5.mieste tabuľky, desať bodov za svojim dnešným sokom, majú späť v šíku Kylea Walkera i Jana Vertonghena a na domácej hrude budú bolieť silnejšie jak kameň v žlčníku. Kurzy 2.8 versus 2.8 stierajú akýkoľvek pokus o špekuláciu, ktorú už nechám na vašu peňaženku, subjekt a inštinkt.

Generalissimo Pochettino versus Eminenza Conte, futbalové šachy šiestej hry Fischer – Spassky. Bitka severu proti juhu, ktorá v stave bytia velí obom hlavne neprehrať.

Zážitoček, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko