Sledujte nás

Anglicko

EPL: Vsaďte na Kohúta

Na Slovensku vraj zúri vtáčia chrípka, ak ju nechcete schytať, nespite so sliepkou. A vsaďte radšej na kohúta. Vitajte znova na ostrovoch Vilka Dobyvateľa, priatelia.

TOTTENHAM – WEST BROM

Mauricio Mačetino naplnil v ostatnom kole všetky predpovede a nekompromisne knokautoval víťazné ťaženie Conteho modrej ekipy /2:0/, ticho potvrdiac to, čo sa momentálne asi málokto odváži napísať. Že /aj/ Spurs idú na titul. Pravdepodobnosť, že dnes doma na White Hart Lane zlomia Kohúty aj pruhovaných z Hawthorns je vyššia než spotreba toluénu v predmestí Fiľakova, kurzy 1.3 versus 12 radia zaručene vsadiť na Kanea alebo Alliho. Betón pulisovcov má puknúť už do polčasu. Ich vlastného rozpadu.

LEICESTER – CHELSEA

Úradujúci futbalový kráľ Albionu hostí najväčšieho favorita na toho budúceho a každý pokus o futbalovú logiku presviedča tipéra uveriť, že Chelsea v súčasnej fazóne nemôže prehrať dvakrát za sebou /spomínaná strata proti Tottenhamu/. Na King Power Stadium kopeme 6 versus 1.6, pokiaľ niektorému z Ranieriho líšok zázračne nezaberie Leucin, antioxidanty alebo kryokomora, v lige zo zenitu dávno padnuvší Leicester nemá doma nárok na viac ako bod. Neviem, či sa bude na Kanteho pískať, hazardujte však zásadne s Hazardom.

A stávkujte opatrne. Najhoršia vec na svete je zobudiť sa ráno mŕtvy.

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko