Sledujte nás

Anglicko

EPL: Červenomodrá óda na futbal

Hanbu za široúste reči o pref-ckaných Labutiach na Anfield Road z minulého kola mám z časti za sebou, sľúbený twerk s CEO na firemnom plese nakopal v prepočte na počet obyvateľstva úspešnosť Kapitána na sociosieťach, permanentku do liverpoolskych bordelov bral v tombole Ferko Krupa, stávka mi vzala pol výplaty a dve+ noci, vyškierači ale pozor na karmu. Tešiť sa z cudzej hanby môže byť jedného dňa poriadna hanba. Vitajte znova na ostrovoch, priatelia 🙂

SWANSEA – SOUTHAMPTON

Takže ešte chvíľu k Swans a spomínanej tipérskej blamáži z minulého kola u kloppovcov /Liverpool – Swansea 2:3/. Pred zápasom vtedy posledný tím Premier League nemal mať u miestnych Reds, nepoznajúcich prehru 17-krát za sebou najmenšie šance, verte tomu, že jednotku na tikete mala zaškrtnutú ešte aj babka z Hrabovca. Už po polčase mohlo pri Mersey svietiť krasonosných 3:0 ale nesvietilo, a po 90-ich minútach nakoniec napriek všetkým „odds“ trhalo tikety 98,6% tipérov sveta. Hostia z Walesu držali loptu na nohe 26% hracieho času a stihli ju kopnúť medzi liverpoolske žrde presne trikrát. Každá jedna skončila v sieti. A teraz zoberte kalkulačku, použite Lafferovu krivku a urobte výpočet pravdepodobnosti nastania javu ešte raz. Ak ste mali na tikete dvojku, zarámujte zlatom, zaveste na fejs a požiadajte vo Walese o doživotné tantiémy.

Southampton má v bráne najnedocenenejšieho gólmana na planéte, volá sa Fraser Forster. Keď Saints neuhrajú na juhu Walesu ani bod, najskôr som sa znova mílyl.

LIVERPOOL – CHELSEA

Domáci erb by v roku 2017 prehral hádam aj s Elche, jediná výhra z ôsmich januárových zápasov je/bola nočná mora dosť silná nato, aby na kľúčový stret proti Conteho modrým poslali Reds súkromné lietadlo do spásnej Afriky pre Sadia Maného /Africký pohár/. Liverpool je desať bodov za lídrom zo Stamfordu, ďalšia strata všetkých bodov na vypredanom Anfield Road zotne hlavu i poslednej nádeji na ticho očakávaný trón pána Kloppa ako možného kráľa Albionu.

Pumelica večera, dekórum dňa, kolízia titanov, červenomodrá óda na futbal. S nevyspytateľným výsledkom. So stávkovaním opatrne alebo radšej vôbec nie. Aby vám futbal vždy viac dával ako bral.

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko