Sledujte nás

Anglicko

EPL: Zlomí Liverpool Barly?

Je rozdiel, keď vnikáte do šestnástky s loptou na nohe alebo ako Boris, čo to dokáže aj bez nej. Po kontraindikačnom mixe fujhažeskorumpovanej Ligy majstrov vitajte konečne v zemi svätého Juraja.

LIVERPOOL – BURNLEY

Kloppovci to napriek tragickej pojanuárovej bilancii pripomínajúcej útočný tandem Kozák – Hlavena stále zvládajú v prvej štvorke a na nedeľný trs Anfield Road chcú vybehnúť hustí jak naposledy Joseho baranica v Rostove. Danko Sturridge si znova zranil bok keď šliapal na brzdu pri semafore, Firminhovi pretiahne klubový fyzioterapeut myofasciálnu sieť a hádam ubehá aspoň polčas.

Červení nemôžu kopať doma proti drobcom donekonečna zle, spomeňte si na Leicester, dvanáste Burnley tak papierovo nemá pri Mersey okrem návštevy múzea Beatles nárok na viac ako cestu späť – kurzy 1.26 versus 15. Najčastejší tip svetových punditov je 2:0, pri pohľade do liverpoolskej „obrny“ skúste radšej 2:1. Hosťujúce Clarets naposledy kompletne dobyli Anfield v r.1974, ak to dokážu aj dnes, potom že v krátkom čase ďalšia malá Barcekoma.

Keď sa neviete v živote presadiť, jednoznačne skúste nový kvetináč a dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko