Sledujte nás

Tenis

Hrať musíte s čistou hlavou

Serena WIlliams

Keď sme začiatkom mesiaca sledovali šestnásťfinálový zápas bývalej svetovej jednotky Sereny v San José, šípili sme, že niečo nie je v poriadku.

Najvyššia prehra grandslamovej legendy v histórii (1:6 0:6 s Johannou Kontovou) určite pre ňu v ten deň nebol najväčší problém. Len niekoľko minút pred samotným začiatkom zápasu sa totiž Serena dozvedela o prepustení muža, ktorý v roku 2003 zastrelil jej sestru počas jazdy autom s priateľom. Za dobré správanie sa tak už vinník opäť pohybuje po slobode.   

„Bez ohľadu na okolnosti, moja sestra sa za dobré správanie už nevráti. Je nespravodlivé, že už nikdy nebude mať možnosť objať ma. Každopádne… Biblia hovorí o odpustení… Momentálne sa to ale nedá.“

Ako Serena priznala, toto zistenie nemohla dostať z hlavy. Hrať súťažný zápas naplno si vyžaduje čistú hlavu a sústredenosť a v tomto prípade tomu tak určite nemohlo byť. Všetky žarty a poznámky na účet legendárnej tenistky a teraz už aj mamičky tak absolútne neboli na mieste.

V najbližšom období bude tenistka zvádzať najťažší súboj práve s vlastnou hlavou. Prajeme veľa síl, pozitívnych myšlienok a tešíme sa na výkony na kurtoch!

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Tenis