Sledujte nás

Tenis

Chceš hrať ako Cibulková? Priplať si!

Dominika často čelí kritike kvôli luxusu, ktorý si tak rada dopraje a ukáže to aj na sociálnych sieťach. Čo však trápi ľudí najnovšie?

Tréningy s Dominikou Cibulkovou

Dominiku Cibulkovú asi predstavovať nemusíme. Je bezpochyby jednou z najúspešnejších slovenských športovkýň vôbec a to jej neberieme. Často však čelí kritike za prehnaný luxus (kožuchy a iné parády), ktorým sa rada pochváli na sociálnych sieťach. Najnovšie však ľudí zarazilo niečo iné…

Sú to ceny, ktoré musia záujemcovia platiť za jeden tréning v jej tenisovej akadémii. Na jednej strane je skvelé, že tenistka jej kvalít chce svoje skúsenosti posúvať ďalej. Avšak sumy, ktoré si za to pýta, sú neuveriteľne prehnané. Veď posúďte sami.

Predstavme si, že by ste chceli navštevovať Dominikinu akadémiu Love4Tennis Academy. Na výber máte z viacerých tréningových programov, pričom je k dispozícii aj jeden skutočne luxusný. Ten je vedený priamo Dominikou. Za rok takýchto tréningov si zaplatíte krásnych 44 000 €. V cene pritom máte individuálne tréningy s Domčou, komplexný dohľad nad celým tréningovým procesom (analýza hry a videoanalýza, návrhy na zlepšenie a podobne) a tiež plánovanie turnajov. No nekúp to!

Zúčastniť sa môžete aj tenisového kempu, ktorý trvá takmer týždeň a jeho cena je rovných 1 000 €. Kemp rovnako prebieha pod dozorom Cibulkovej. No a na záver tu máme ešte programy pre profesionálnych tenistov, a tie sú už bez tréningov s Dominikou. Ak by ste o nich mali záujem, pripravte si v peňaženke od 16 000 € do 30 000 € ročne.

Nuž, áno, poďme búrať predsudky o tom, aký je tenis (a napríklad aj taký golf) pre obyčajných ľudí drahý šport. Veď stačí predsa zobrať raketu a loptičku a môže ho hrať každý! Ak však chcete čo-to pochytiť zo schopností Dominiky Cibulkovej, už viete, koľko to asi bude stáť.

Cenník tréningového procesu s Dominikou Cibulkovou
Cenník tréningového procesu s Dominikou Cibulkovou

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Tenis