Sledujte nás

Anglicko

EPL: Ďalšie dejstvo drámy na Ostrovoch

Mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu núka ďalšie dejstvo drámy svojho divadla, lístočky, priatelia…

MAN UNITED – CRYSTAL PALACE

Dvanásťbodová strata na lídra nie je z pohľadu Devils až taká biedna ako ich dlhodobý herný vizuál, bilancia londýnskych kryštálových palacinkárov z ostatných piatich kôl so štyroma prehrami a jednou remízou by si ale na druhej strane taktiež mohla čo to privyrobiť strašením uhlia v handlovskej bani. Chuck Norris vypije vodovodný kohútik na ex, Jose tvrdí, že ho to naučil on. Komu už dnes veriť.

WATFORD – LIVERPOOL

Zamakáš, vyskočíš, zašprintuješ, dvihneš hlavu, všade Salah. Nateraz neporazený esprit Merseyboys plní všetky tribúny aj krčmy v lige, pokiaľ ale čakáte na to, že červeným niekto čochvíľa sekne reťaz, potom že lišiacky ťah. Medzi domácimi Hornets a kloppovcami je v tabuľke desať bodov, čo v Premier League znamená len o kus viac ako moja včerajšia esemeska Belucci.

WEST HAM – MAN CITY

Mať Sterlingovu frajerku, kľučku a plat, ležím do konca života v hamoku na Sajšeloch a vôbec mi nevadí, že šprintujem akoby mi klincom prepichli hemoroidy. Pridajte do bledomodrej zostavy šesťdesiatmiliónového Mahreza, ktorý je už teraz o 23% lepší ako keď prišiel z King Power, Fernandinha – najväčšieho zlodeja lôpt od čias Cruyffa, oboch Silvovcov aj s ich nanorobotickou playstation a exportný luxus so Saném na lavičke a povedzte kto, ako, či a kedy môže postaviť Pepemu plešinu dupkom.

TOTTENHAM – CHELSEA

Tráva v podniku Wembley je už teraz vlhká jak miešky pána Greya z 64.strany a to, čo víkendové divadlo pri Temži dnes ponúka chce poraziť všetky futbalové očakávania. Pre nás, čo sme driemali pri Lige maródov, zaručene. Futbalový chrám za 760 miliónov libier aj s 23 tisíckami ton ocele je pripravený na unikátnu šlehu kola, potešte partnerku, prehltnite pizzu, pukajte popkorn, pite pivo, pestujte pohodu.

Parádne premierligotanie, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko