Sledujte nás

E-športy

EA predstavilo 10 najrýchlejších hráčov v nadchádzajúcej FIFA 20

Oficiálne vydanie novej hry FIFA 20 je už čochvíľa tu, drahí futbaloví nadšenci. A veruže sa je o čom rozprávať.

Celý boom okolo obľúbenej hry ešte vyeskalovala spoločnosť, ktorá ju vydáva, EA. Nedávno totiž vypustila von rebríček TOP 100 hráčov v novej verzii hry na nadchádzajúcu sezónu. Zaujímavosť na úvod? Jediným hráčom v TOP 100 z nie európskeho klubu je Zlatan Ibrahimovič. 

Na čele rebríčka je argentínsky mág Messi, v tesnom závese zasa večný rival z Juventusu CR7. Výrazné vylepšenie v overall hodnotení dosiahli liverpoolske hviezdy Van Dijk a Salah, ktorí sa zmestili do najlepšej desiatky hráčov. Naopak, hráči ako Alexis Sanchez, Lukaku či Matić zaznamenali výrazný pokles pri hodnotení a… niet sa čo diviť.

EA však šla ešte ďalej a dnes publikovala oficiálny zoznam najrýchlejších hráčov, ktorých budete môcť v hre využívať. Nuž a je tam aj niekoľko prekvapení.

10. Inaki Williams (Athletic Bilbao): Rýchlosť 94

9. Douglas Costa (Juventus): Rýchlosť 94

Útok Juventusu bude skutočným problémom nielen v reálnych zápasoch, ale aj vo Fife. Svoj diel k tomu pridá aj rýchlonohý Costa.

8. Sadio Mané (Liverpool): Rýchlosť 94

Mané zažíva obdobie svojho života, a to sa odrazilo aj v hodnotení EA. Senegalský rýchlik tak bude pre mnohých hráčov voľba číslo jedna. 

7. Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal): Rýchlosť 94

6. Gelson Martins (Monaco): Rýchlosť 95

5. Leroy Sane (Manchester City): Rýchlosť 95

Po nešťastnom zranení si Sane zrejme ešte dlhšie obdobie posedí na lavičke, no vo Fife bude tento talentovaný krídelník na nezastavenie. 

4. Kensuke Nagai (FC Tokyo): Rýchlosť 95

Nagai je vo veku 30 rokov najstarším hráčom v tomto zozname, no aj napriek tomu obsadil celkové štvrté miesto. Určite s ním treba rátať.

3. Anibal Chala (Toluca): Rýchlosť 95

Je veľmi pravdepodobné, že o tomto 23-ročnom mladíkovi počujete prvýkrát. Vďaka dynamitom v nohách má však naozaj čo ponúknuť.

2. Adama Traore (Wolves): Rýchlosť 96

Strieborná medaila patrí Španielovi Traoremu. Práve toto hodnotenie patrí k tým viac prekvapivím. Od Traoreho sa však očakáva, že bude v základných zostavách viacerých hráčov novej Fify. A pri pohľade na jeho štatistiky a hodnotenie môžeme očakávať, že s ním budú mať virtuálni súperi poriadny problém.

1. Kylian Mbappe (PSG): Rýchlosť 96

Kto iný… Francúzska superstar je momentálne skutočne najrýchlejším hráčom, čo keď skombinujeme s jeho driblingom, prehľadom a strelou, vyjde nám jeden z najlepších hráčov nadchádzajúcej FIFA 20.

Mbappé FIFA 20

Chýba vám tu niekto? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v E-športy