Sledujte nás

Anglicko

EPL: Neriskujte na londýnsku modrú

EPL: Neriskujte na londýnsku modrú

Vedeli ste, že krása anglických žien urobila z Angličanov najlepších námorníkov na svete? Vitajte znova za Lamančom, priatelia.

LEICESTER – TOTTENHAM

Najšarmantnejší svetový futbalista bez tetovačky Harry Kane tvrdí, že Spurs robia stále tie isté chyby, preto vsádzať akékoľvek evri na hojdačkový futbal jeho Spurs je už teraz ťažšie ako zohnať v bordeli na Camdene ateistku čo kričí pri vrchole O, Darwin O, Darwin. Na King Power podľa českých expertov jasná plichta, Vardy – Eriksen 1:1.

MAN CITY – WATFORD

Sýty neveril hladnému ani spitý hlavnému, keď Ot-AMEN-di v ostatnom kole na Noričskom drne a vo vlastnom vápne zaparil späťák, darujúc po kolapse sťaby obrancu Javorina Malcov inak skvelému nováčikovi všetky body. Víťazi nebojujú, len rozdávajú rany, posledný Watford poslušne vybalí na konci dňa na Ejtyhade pempers a obsah vysype po ceste domov dakde v kompostárni pred Riverside Drive.

CHELSEA – LIVERPOOL

Časy, kedy na Stamford Bridge kopali Ballack, Čech, či Drogba, a ja som pred zápasom v krčme 23 metrov od štadióna zariskoval pivným krýglom krvavoderavú plešinu výkrikom YNWA! sú tatam, v súčasnosti dosť nesynergickej domácej modrej pomôže doma iba ak ďalší kiks Fundajka alebo typická „kariusovka“ kohokoľvek v bráne Reds. Spomeňte si na Adriana.

Odchádzam vám minule od doktora a ten že, Stýve, treba menej športu a viac žien – hlavne po 60-ke. Dodnes dumem, či mojej, či ich…

Dopremierligotania, priatelia!

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko