Sledujte nás

Anglicko

EPL: V City celé zle

V Premier League neexistuje nič ťažšie, ako vyhrať zápas. Tak poďme na ďalšie kolo.

EPL: V City cele zle

V Premier League neexistuje nič ťažšie, ako vyhrať zápas. Súhlasí aj Guardiola. Kolokolo mlynské číslo 15, priatelia.

Burnley – Man City

Keď pri počte striel 6:26 a držaní lopty 77% dovolíš súperovi na jeho pôde z troch rán na tvoju bránu trafiť dve do vlastnej siete /Newcastle – City/, a keď aj iným niečo podobné v lige líg dovolíš tak zo trikrát, nemôžeš byť za Lamanč futbalový kráľ. Škoda pre City. Zranenie Saneho sa ukazuje ako kardinálne, absencia Aguera prezrádza, že Jesus nie je Argentínec a krivák Mendy na ľavej strane obrany len bije klinec v rakef, že s podobným borcom nevyhráš ani tombolu na požiarnickom plese v Nižnom Tvarožci. City je z boja o titul v oute, vsádzať na výkony mentálne naštrbeného šejka väčšie lóve bude aj dnes večer ako hádať, ktorou dierkou v sitku prešiel v kuchyni tvoj prd.

Man United – Tottenham

Starý dobrý Trafford víta po rokoch Joseho, tentokrát v kohúťom perí, čo chceme viac. Deti do chladničky alebo na šnúru od prádla, ženu na Nabuka a šouka čo ide bomby môže začať.

Liverpool – Everton

Červená je dobrá na Ferrari, zlá na hemoroide, a tá úplne najhoršia na liverpoolskom drese. Anfield Road v 93. minúte duelu odzvoní do hrobu ďalšiemu z trénerov Premier League, ak chcete vedieť, čo sú nervy na dranc, spýtajte sa Marco Alexandre Saraiva da Silvu.

Život razte stále s humorom a pri stávkovaní pozor na šťastenu – je verná každému, neverná všetkým. Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko