Sledujte nás

Anglicko

EPL: Šouka ťažkých váh v Manchestri

V ikonickom Manchestri chce znova raz kraľovať veľký futbal a my budeme pri tom.

EPL: Šouka ťažkých váh v Manchestri

Mesto bolo kedysi centrom obchodu s bavlnou, drží historické prvenstvo v prevádzkovaní železničnej dopravy, má rozsiahlu sieť vodných kanálov, najstaršiu leteckú kontrolnú vežu na svete, tri univerzity a vznikli tu skupiny ako Simply Red, Take That, Hollies či Oasis. Jeho názov pochádza z latinského mena Mamucium, zloženého z mamm – prsia a staroanglického ceaster – tábor.

Man City – Man United

Atmosféra tohto čarovného, takmer polmiliónového mesta z regiónu North West England, kde na vás dýcha futbal z každého pouličného výkladu, miestnych novín, či krčmového podpivníka, je vskutku impozantná. Podľa výskumu Urbis Centre má táto lokalita najvyššiu koncentráciu futbalových klubov na jedného obyvateľa na svete. Manchester je proste must.

Šouka ťažkých váh z 3. a 6. miesta tabuľky na Etihad Stadium bude bez megastars ako Sane, Sergio Aguero či Paul Pogba pre mnohých strácať šmrnc, pri pohľade na suverénny Liverpool na špici pelotónu možno o to viac. Platí však ono futbalové, že nik nikdy v decembri žiaden titul nevyhral. Tešme sa preto, že v ikonickom Manchestri chce znova raz kraľovať veľký futbal, mágia neopakovateľnosti, boj gentlemanov o slávu, úctu, vážnosť, vplyv, povesť i dôstojnosť.

Zážitoček, priatelia…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko