Sledujte nás

Ostatné športy

7. december znamená predčasné Vianoce

Dámy a páni, tento víkend nás čaká poriadne nabitý športový program a vy ho jednoducho nechcete zmeškať.

7. december znamená predčasné Vianoce

Máte na túto sobotu nejaké plány? Vrelo odporúčame ihneď ich zrušiť. Prečo?

7. december sa do análov zapíše ako jeden zo športovo najviac vyšperkovaných dní roku 2019 a vy jednoznačne chcete byť pri tom. Takže ak ste si dohodli vianočné nakupovanie, varené vínko na trhoch alebo rande s frajerkou, je čas začať si vymýšľať dobrú výhovorku, prečo ostať doma.

Everton – Chelsea, 13:30

Náš športový deň začína tesne po obede (doobedu si teda vybavte všetko potrebné). V Goodison Parku sa po nedávnom výprasku Toffees v Merseyside derby schyľuje k ďalšiemu ostrému duelu. Lampardova družina pohodlne týčiaca sa na štvrtom mieste by mala hrať uvoľnený futbal, čo nasvedčuje tomu, že by sme mali byť svedkami divácky atraktívneho stretnutia.

Ihneď po skončení tohto zápasu sa môže fanúšik ligy líg tešiť na niekoľko ďalších duelov o 16:00. Tie vás pekne naštartujú na to, čo príde podvečer.

Manchesterské derby, 18:30

Ou je. Futbalový hajlajt dňa je naplánovaný na pol siedmu, keď sa všetky oči na Ostrovoch uprú na bitku o Manchester. Ole pravdepodobne bude rád, keď sa zápas neskončí ako ten v 2011-tom (1:6), Pep sa zasa bude usilovať nespliesť si svoj aktuálny klub s nejakými Bavormi.

Dosť ale bolo žartov. Nehľadiac na aktuálnu formu či priečky v tabuľke, manchesterské derby patrí medzi top udalosti v premierligovom kalendári.

Anthony Joshua vs. Andy Ruiz Jr II, 22:00

Z Anglicka sa vo večerných hodinách presunieme do Saudskej Arábie, kde sa schyľuje k jednej z najväčších odviet v ťažkej váhe.

Ešte pred hlavnou kartou však spomenieme aj jednej z predzápasov, ktorý stojí za to. V ňom sa po opletačkách s dopingom predstaví Dillian Whyte, proti ktorému sa v ringu postaví Poliak Mariusz Wach. Všetko nasvedčuje tomu, že sa v tejto ruvačke máme na čo tešiť.

Poďme však už k spomínanému „main event of the night“. Barovo-štamgasticky pôsobiaci Mexičan Ruiz ukázal v nedávnom otvorenom tréningu rýchlosť rúk, za ktorú by sa nemusel hanbiť nejeden boxér v nižšej váhovej kategórii. Prvýkrát ide do súboja v pozícii obhajcu titulu, no podľa jeho vlastných slov ostáva pokorný.

Úplne inak to bude mať Brit Joshua, u ktorého to je jednoduché. Buď v sobotu zvíťazí, alebo to môže zabaliť. Aj to je dôvod toho, že bude tento súboj detailne sledovaný a môžeme hovoriť o jednom z najväčších rematchov za poslednú dekádu. Od desiatej si teda nalaďte Sport 2 a čakajte, kto komu pribije na bradu ako prvý.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Ostatné športy