Sledujte nás

Hokej

Vyhral by výber Kanady U20 slovenskú Tipsport ligu?

Predstavte si, že by kanadskí juniori vykorčuľovali na štadióny slovenských extraligistov. Dokázali by zvíťaziť a tešili by sa z titulu?

Tipsport liga - Kanada U20

Na ľady slovenskej najvyššej hokejovej súťaže sa postavia novokorunovaní majstri sveta do 20 rokov z Kanady. Ako dopadnú? Nad tým sa zamýšľajú pisálkovia z našej redakcie. Do diskusie sa môžete pridať aj vy, názor napíšte do komentárov pod článok.

Peťo

Ťažko povedať, či by 20-roční chlapci dokázali vyhrať dlhodobú súťaž… Proti by boli minimálne skúsenosti s dospelým hokejom, ale za by som určite dal mladícku (a hlavne kanadskú) hravosť. Všetko kanadské v hokeji je z inej galaxie oproti tuzemským tipérskym súťažiam.

Timo

Kanadských chlapcov under20 by po prílete do Bratislavy možno najprv okradli o výstroj a potom o víziu technického hokeja. Mladí chcú korčuľovať, byť aktívni a majú palicovú techniku, za ktorú by v našej lige dali i tote nevyplatené výplaty. Vyhrali by a prečo? Lebo javorový genetický odkaz.

Samo

Po tom, čo som dopozeral juniorský šampionát a vrátil sa do pohodlia skyboxu v domácej Steel aréne, pochopil som, že v zámorí sú už aj chlapci niekde úplne inde, ako naši muži. A to všetka česť celej našej súťaži. Zdalo sa mi však, že sledujem hokej na nižšom rýchlostnom stupni, pomalšie myšlienky, nahrávky, akcie… Nehovoriac o tom, že takmer všetci Kanaďania boli už v pred rokom draftovaní do NHL a ak dnes nehrajú v prvom tíme, tak sú minimálne oporou na farme. Podľa mňa teda nie je o čom. Javorovým listom by to možno chvíľku trvalo, no nakoniec by sa s pekným náskokom po základnej časti prebili v play-off pohodlne až k titulu.

Stew

Občas prepnem zo slovenskej extraligy na českú a už tu vidím predovšetkým rýchlostný a technický rozdiel. Ono by ho videla aj moja mama, pravdu povediac. Keby teda padla otázka, či Kanada U20 vyhrá českú top ligu, zaváham, pri tej slovenskej ale vsadím dom aj záhradu že to mladé listy dajú. Bez mihutia oka.

Tešíme sa na vaše názory v komentároch.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej