Sledujte nás

Ostatné športy

100-dňová výzva na bicykli

Počnúc dneškom začínam svoju 100-dňovú výzvu v jazde na bicykli do práce. Držte mi palce…

Patrik Stupinský - 100-dňová výzva na bicykli

Volám sa Patrik a rozhodol som sa, že spravím niečo pre svoje zdravie a taktiež si dokážem, že žiaden cieľ nie je nedosiahnuteľný.

Počnúc dneškom začínam svoju 100-dňovú výzvu v jazde na bicykli do práce.

Bývam v Hertníku v okrese Bardejov a pracujem v Prešove, čo je cca 34 km (od môjho domu k zamestnávateľovi – podľa Google Maps.) Not great, not terrible.

Auto vymením za bicykel, vypeckovanú hudbu za šliapanie do pedálov, pohodlie za prekonávanie samého seba.

Podľa približného prepočtu by mal byť 100-tý deň niekedy v októbri. Samozrejme závisí to od viacerých faktorov (zdravie, dovolenka a hlavne počasie, príchod zimy…). Počítam aj s tým, že v prípade veľmi nepriaznivého počasia pôjdem radšej autom. Rád by som to stihol ešte v roku 2020, avšak ak sa niečo nepodarí, dokončím to po zime. Som pripravený na všetko. Hlavným cieľom je absolvovať stú jazdu.

Patrik Stupinský - 100 dní na bicykli

Zlepšená kondícia a vytrvalosť, šetrenie životného prostredia (hej, kvapka v mori – ale niekde začať treba), prekonávanie samého seba, imunita na stres a mnoho ďalšieho by mali byť sprievodným javom tejto výzvy.

A keď už idem robiť niečo pre svoje zdravie, tak zastavenie nezmyselného fajčenia, ktoré praktikujem už asi osem rokov, bude ďalšou obrovskou výzvou pre mňa samotného. Paťo Lipka, ďakujem za vytvorenie stravovacieho plánu na túto výzvu a za všetky tvoje tipy a postrehy.

Počas priebehu sa s vami budem deliť o svoj progres, prípadne o svoje neúspechy alebo o čokoľvek, čo sa mi na tejto ceste pritrafí. Na záver už len toľko, že si držím palce a verím, že to dokážem. Držte mi place aj vy, priatelia! Ďakujem.

Autor: Patrik Stupinský

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Ostatné športy