Sledujte nás

Futbal

Premier League by sa mohla vrátiť už v júni

Anglické trávniky by mohli opäť okúsiť zápasy Premier League, a to už v nadchádzajúcom mesiaci. Okolo tejto témy však ostáva ešte veľa otáznikov.

Premier League by sa mohla vrátiť už v júni

AKTUALIZOVANÉ. Na anglické trávniky by sa mohol vrátiť futbalový život a všetko nasvedčuje tomu, že to bude už o niekoľko týždňov.

Premiér Boris Johnson načrtol v nedeľu večer nový plán Spojeného kráľovstva na boj proti pandémii, kde tiež poukázal na to, že spoločenské a kultúrne podujatia by sa mohli v lete reštartovať. O športe pritom ale reč nebola. Okolo futbalu sa však vyjasnilo niekoľko otáznikov až dnes, v pondelok.

Športové podujatia by sa v UK mohli znova spustiť, avšak za zatvorenými dverami, pričom je nepravdepodobné, že si na Ostrovoch pozrú fanúšikovia niektorý zo zápasov v najbližšej dobe naživo na štadióne. Informuje o tom The Telegraph.

Zatiaľ čo dátum, kedy sa znovu spustí anglická Premier League jasný nie je a odhaduje sa na približne 12. júna, jedno jasné je. Žiadnym fanúšikom nebude povolený vstup na futbalové štadióny a predpokladá sa, že to tak bude najmenej do januára 2021. Zápasy by sa mali taktiež odohrávať na neutrálnych štadiónoch a v zhustenom režime, o čom sa však ešte stále diskutuje v rámci Project Restart.

Update: Predseda FA Greg Clarke odkázal klubom Premier League, že zostup z ligy nebude túto sezónu odstránený a ani sezóna nebude zrušená (voided), píše Martyn Ziegler z The Times. Inými slovami, hlavný riadiaci orgán pre futbal v Anglicku neumožní vymazať túto sezónu Premier League z histórie. Čo z toho vyplýva? Liverpool si pravdepodobne zoberie, čo mu právom patrí.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal