Sledujte nás

Hokej

APHK: Vyhlásenie k navrhovaným opatreniam

Nové protikovidové opatrenia, ktoré majú prísť do účinnosti od októbra, môžu byť pre slovenský šport likvidačné.

APHK: Vyjadrenie k navrhovaným opatreniam

Nové protikovidové opatrenia, ktoré majú prísť do účinnosti od októbra, môžu byť pre slovenský šport likvidačné.

K navrhovaným opatreniam o organizácii športových podujatí, ktoré majú byť až päťnásobne prísnejšie, sa na svojich sociálnych sieťach vyjadrilo APHK – Asociácia profesionálnych hokejových klubov, ktorá nahradila na pozícii spoločnosť Pro-Hokej.

„Pandemickou komisiou navrhované opatrenia blokujú usporiadanie akýchkoľvek športových súťaží a zápasov, nielen hokejových. Našou snahou je urobiť všetko potrebné na ochranu verejného zdravia. Za týchto podmienok je však odohranie stretnutí TIPOS EXTRALIGY nerealizovateľné. Pri dodržaní navrhovaných pravidiel sa nemôže začať nový ročník nielen najvyššej hokejovej súťaže, ale ani ďalších hokejových líg u nás. Tiež sa neuskutoční veľa športových podujatí na Slovensku, šport u nás rovnako ako na jar zmĺkne. 

Opatreniami je ohrozené primárne fungovanie slovenského športu a tomu profesionálnemu ešte výraznejšie hrozí zánik. Navrhované opatrenia povedú k výraznému obmedzeniu pracovných miest v športe a prepúšťaniu ľudí zamestnaných v športe.

Vyzývame príslušné autority, aby aj podľa príkladov z okolitých krajín ešte nariadenia prehodnotili a umožnili, aby sa športový život na Slovensku nezastavil úplne.“

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej