Sledujte nás

Futbal

Zo slovenských trávnikov: Partizán Bardejov – STK Šamorín, review

Ponúkame vám pohľad na zápas druhej najvyššej futbalovej súťaže hneď z prvej ruky.

Zo slovenských trávnikov: Partizán Bardejov - STK Šamorín, review

Bardejov ani v štvrtom zápase po sebe nedokázal získať tri body. Aj o tom sa dočítate v sumári sobotného stretnutia proti Šamorínu. 

Je asi 15:55 a Partizán nastupuje na zápas siedmeho kola druhej najvyššej ligy proti nebojácnemu Šamorínu. Keď mister hlásateľ oznámil, že sa ide počúvať hymna, najprv som ostal v pomykove, že vlastne ktorá. Nič to, zápas mimo trávnika bol typickým odrazom slovenskej futbalovej kultúry – 2 promile na meter štvorcový, kixy hlástateľa, vyhrážky rozhodcom či východniarske nadávky na hráčov súpera /ktorým na 99% ani nerozumeli, takže neva/.

Po hernej stránke tiež nie je veľmi o čom. Jedenástka Bardejova sa väčšinu zápasu správala ako slovenský parlament – jedna časť sa snažila niečo zmeniť, no ostatní to mali na háku. Hra bez nápadu aj dôrazu spôsobila, že hostia sa v 63. minúte zásluhou J. Šveca dostali do vedenia. 1:0. Pár minút po tom mohli Esterházyovci streliť ďalšie góly, no Bardejovčania dokázali zahasiť pár horľavých útokov. Vývoj stretnutia ovplyvnil príchod Romula Silvu, ktorému stačilo len 18 minút na ihrisku na to, aby vyrovnal a zdramatizoval záver stretnutia. 1:1, 86. minúta. Z tímu hostí treba vyzdvihnúť výkony strelca Jakuba Šveca, ktorý bol po príchode na ihrisko v 52. minúte pre hostí hnacím motorom. 

Bardejov si tak v tabuľke príliš nepolepšil. Po šiestom kole a remíze 1:1 sú domáci na 7. priečke a nasledujúci ligový zápas odohrajú 19.septembra na ihrisku Komárna.

Futbal v každej forme je dar a keď budú hovoriť, že na druhú ligu chodí len blázon, spomeňte si na vtip o blondínke /100% raw bio joke/ – Ide si blondína po diaľnici a v rádiu počúva hlásenie: Pozor, Pozor! Po ceste ide jeden blázon v protismere. Blondína si povzdychne mysliac si: Čo jeden, všetci

Príjemný štart do nového týždňa, kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal