Sledujte nás

Anglicko

EPL: Brighton hostí Chelsea

Vitajte na štadióne v Brightone, amigos, kde sa dnes predstavia Modrí z Londýna.

EPL: Brighton - Chelsea

Dovtedy ma borec pred 70-kou pozýval do vĺn mora, kým som nepochopil, že popíjať vychladeného Fostra do pol pása pred vyslneným Gemini barom s živou muzikou nemusí byť hneď ten najlepší nápad. Vitajte v Brightone, amigos.

Brighton – Chelsea

Dvanásť prehier za sezónu, ktorých priniesla tá predošlá a skoro rekordných 54 inkasovaných gólov v Premier League bolo priveľa na Abramovičove nervy ale nie peňaženku. Kai Havertz a Timo Werner chcú už dnes na Amex Stadium potvrdiť, že aj na Stamford Bridge platí, že peniaze nie sú všetko, peniaze sú viac. Kai je futbalovo hyperinteligentný, minimálne zranený a prekvapivo údajne lepší bez lopty ako s ňou, Timo zas naspídované torpédo, čo v Bundeslige rýchlostne porazil hádam len Bellarabi. Navyše žravá piraňa, idúca podľa slov spoluhráčov na 120%. Pre mnohých top atrakcia sezóny 2020/2021. Detailista. Dríč. Fenomén. Dvadsaťosem gólov za RB Leipzig v minulej sezóne naozaj nestrelí ani Chuck Norris. Zoom in.

V radoch Brightonu dosť prekvapivo Adam Lallana, ono keď sa zraníte i pri posielaní sms a nechce vás v tíme ani Office 365, potom budiš. Šikovný hráčik mal iste na viac, ako na mančaft s pomaly najnižším kurzom na vypadnutie z top flight. Každopádne good luck, Adame.

Na juhu Albionu 5.2 ku 1.66 a že jasná dvojka. Lebo Werner. A lebo keď hráte v „gay capital“ krajiny, vôbec to nemusí byť až tak veselô.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko