Sledujte nás

Futbal

Diego Maradona očami našich redaktorov

Športový svet dnes podvečer zasiahla smutná správa. Navždy nás opustil futbalový velikán Diego Maradona.

Zomrel Diego Maradona

Športový svet dnes podvečer zasiahla smutná správa. Navždy nás opustil futbalový velikán Diego Maradona. Ako ho vnímali naši redaktori si môžete prečítať v nasledujúcich riadkoch.

Peťo

Diega som nikdy nevidel hrať a jeho umenie poznám len z archívnych záberov. Avšak tak ako bol mnohými milovaný, tak bol aj mnohými nenávidený. Veľká škoda, že o ňom už budeme počuť len v minulom čase. Žil život ako rocková hviezda, hoci bol hviezdou na futbalovom ihrisku. Predstavme si, čo by dokázal za veci, ak by nepodľahol neduhom slávy a svojej výnimočnosti. Vo svojej dobe rozdával radosť očiam divákov a pocit neschopnosti súperovým obrancom. Messi je najlepším futbalistom histórie všade na svete iba v Argentíne nie. Tam je jediným kráľom Diego. Česť jeho pamiatke.

Marek

Videl som určite veľa pamätných futbalových momentov. Moja pamäť ale akosi nepovažuje za potrebné si ich uchovať. Okrem toho jedného, ktorý som videl v telke naživo: Diegova Božia ruka a jeho slalom z polovice ihriska až do brány pomedzi „kuželky“ v anglických dresoch v onom slávnom zápase.

Stew

Píšu, že zomrela legenda a veľký športovec. Súhlasím s tým prvým. U mňa bude totiž Diego bohužiaľ navždy zlodejom fair play. Zlodejom, ktorý nikdy neoľutoval zlodejinu. A ja neglorifikujem zlodejov. Aj keď vedia prekľučkovať polovicu hráčov súpera a na konci dňa sa stanú majstri sveta…

Odpočívaj v pokoji, Diego…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal