Sledujte nás

Anglicko

EPL: Zvalí Evans Fulhamu chalupu?

Vitajte pri zhrnutí ďalšieho kola najfutbalovejšej ligy sveta.

Evans Leicester
Foto: SITA/Peter Powell/Pool via AP

Stavím 523 €, že nevieš, čo znamená v angličtine Chelsea… Okay, prehral si. Ale nezúfaj. Je tu predsa ďalšie kolo ligy líg. Tak vitaj, priateľu!

Brighton – Liverpool

Na východ do rajského mesta elgebétov, gejov a iných Sergejov tiahne budúci majster, vztýčte zástavy… Povedal som zástavy. A tipujte 1:4. Lebo Jofa ide na hlavu. A Jota je génius.

Man City – Burnley

U bledomodrých to raz nefunguje, druhýkrát ešte menej. Potiahni, zasekni loptu a potom sa s ňou uťukaj, kým ti ju nevezmú. Ak dnes už tragicky čitateľní a očibôľne sterilní MansurBoys nezvalia doma na Eastlands 17-ty Burnley, ozvem sa, keď budú kopať o záchranu.

Everton – Leeds

Keď tu bola naposledy reč o tom, že smola nemôže mať naveky smolu, tak v prípade Leedsu potom nemá. Polčas hrať proti Arsenalu o muža v poli viac a trikrát za pol hodiny nakopnúť iba všetky žrde naokolo, to potom rovno prekladaj Oxazepam cez Diazepam a v noci furt nič. V Goodisonovom parku robili zlé dievčatá vždy to, na čo dobré mysleli, uvidíme, s čím tu dorazí kontemplatívny Marcelo.

Leicester – Fulham

Gľanc Brendanových Líšok skapal minule na Anfield jak moje svadobné plány včera po tom, čo som si odklepol marlborku na koberec, keď si Rodgers dovolí permanentne stavať kriváka Evansa do obrany, to ty potom spoko polož na KingPowerBlue kilko. Zaručene nebudeš riskovať viac ako on.

S pozdravom ak to je žlté a leží to na zemi nemusí to byť hranolka ale Neymar sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko