Sledujte nás

Futbal

Tipér stavil 2 £ na presné výsledky Liverpoolu a Manchestru, výsledok si poistil

Dali by ste si na tiket víkendové vysoké výhry Liverpoolu a Manchestru United? Jeden tipér to skutočne urobil.

Tipér stavil 2 £ na presné výsledky Liverpoolu a Manchestru, výsledok si poistil

Víkendové zápasy Červených priniesli na premierligových trávnikoch gólové hody, ktoré asi nikto nečakal. A predsa sa niekto našiel.

Predstavte si, že by ste stavili 2 € na to, že Liverpool vyhrá na trávniku Crystal Palace 7:0 a že si Manchester United poradí s Leedsom poľahky 6:2. Celkom odvážne tipy. Nuž a jeden tipér si na to skutočne stavil, konkrétne 2 £. A kurz? Astronomických 20 300. V prípade výhry, ktorá aj nastala, by to šťastnému tipérovi prinieslo na účet rovných 40 602 libier. Ale…

Liverpool, Manchester United tiket

Po prvom vydarenom tipe na Liverpool a za stavu 4:1 pre Red Devils si náš tipér povedal, že si tiket poistí a využije tzv. Cash Out. To znamená, že v bode, kedy to tipér urobí, získa síce výrazne nižšiu výhru, no už mu nezáleží na konečnom výsledku druhého zápasu. Či mu tip vyjde alebo nie, získa výhru v Cash Out výške, ktorá je pravidelne prepočítavaná podľa toho, ako sa vyvíja zápas.

Nervy urobili svoje, tipér si výhru predsa poistil a na účet mu píplo krásnych 2 279,56 £. Áno, je to parádna výhra, no po záverečnom hvizde si náš hlavný hrdina asi trhal vlasy.

Liverpool, Manchester United tiket cashout

Smiať sa či plakať? To je otázka. Každopádne ide o výhru, ktorú pri tak nízkom vklade nezíska asi nikto z nás, a preto patria tomuto tipérovi naše gratulácie.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Viac v Futbal