Sledujte nás

Anglicko

EPL: Futbalové srdce pýta Leeds

Kopne poloimpotentný šejkov žrebec na juhu džekpot?

Premier League - Leeds
Foto: SITA/Lee Smith/Pool via AP

Ten pocit, keď so spotenými /aj/ nohami ideš o 04:23 na rozhodujúcu penaltu v Lige majstrov. A vtedy ťa zobudia smetiari. Uch… Za kanálom kolokolo mlynské číslo 14, priatelia.

Crystal Palace – Liverpool

Tip, že si Mourinho s Kloppom padnú po ostatnom vzájomnom dueli do náčuria vyšiel ako Plačkovej osmičky /reč je o zuboch/, pravdou ale ostáva, že Jose sa mýli, keď tvrdí, že bol lepší. A pravdou tiež je, že ak by mal taký Leeds za posledný mesiac toľko šťastia ako Merseysiders, na čele tabuľky je dnes zaručene Bielsa. Crystal Palace v bitke „osudových“ skúsi na domácom drne so Zahom inovatívnu kľučku, zákon p. Lešického, že veľký pes vždy zbije malého bude však aj pri Temži iba otázkou časopriestoru.

Southampton – Manchester City

Nič ma nezaujímalo pri dnešnej dvojici viac, ako kurzy. Tretí versus vyblednutá modrá z deviateho miesta a 6 versus 1.5. Ide poloimpotentný šejkov žrebec kopnúť na juh tri body? Po vakcíne aj za Lamanč otázka dňa.

Tottenham – Leicester

Percento držania lopty u Kohútov atakuje slovenskú depeháčku, dokáž s podobnou bilanciou dobýjať špičku ligy líg a si mág protiútoku a zamurovanej obrany – Mr. Mourinho. Vardymu naposledy nezabrala prevodovka, a to sa mu nestáva dvakrát za sebou. Po treťom Redbule pred výkopom vraj nikdy. Neprehra Foxes.

Manchester United – Leeds

Ole vie ujsť hrobárovi z lopaty rýchlejšie ako Marienka z ježibabinej, ak pôjdu na Old Trafford Pávy v 13. minúte do vedenia, zaručene vsaďte inplay na United. Nieto nevyspytateľnejšieho mužstva v zemi Albionu. Nestranné futbalové srdce každopádne bije pre Leeds.

S pozdravom keď si „šmecar“ nechoď na penaltu sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko