Sledujte nás

Futbal

Mladík Barry si po zápase vymenil dres s Fabinhom, potom si na niečo spomenul

Louie Barry z Aston Villy nikdy nezabudne na pohárový zápas, v ktorom skóroval proti Liverpoolu.

Mladík Barry si po zápase vymenil dres s Fabinhom, potom si na niečo spomenul

Pandémia spôsobila, že Aston Villa nemohla do tretieho kola FA Cupu postaviť svoje Áčko. Namiesto toho nastúpili proti The Reds z Liverpoolu mladíci.

Sedem hráčov U23 a štyria z U18 mali dokopy priemerný vek len 18 rokov a 294 dní, no aj napriek tomu podali bojovný výkon a náladu im určite nepokazila ani prehra 1:4 či držanie lopty na úrovni 17%. V prospech hosťujúceho Liverpoolu hovorili obrovské skúsenosti, lepšia fyzická zdatnosť a samozrejme herná pohoda. Ak by úradujúci majster od rieky Mersey zapol na ligový stupeň výkonnosti, určite by sme boli svedkami dvojciferného výsledku.

Zmätočná pozápasová výmena dresov

O jediný presný zásas domáceho celku sa postaral len 17-ročný Louie Barry, ktorý si v tomto zápase odkrútil svoj seniorský debut za A-tím (rovnako ako každý jeho ďalší spoluhráč). Emócie a atmosféra sa po záverečnom hvizde postarali o to, že Barry takmer prišiel o nenahraditeľný spomienkový kúsok v podobe jeho vlastného dresu.

Mladému Barrymu nemožno vyčítať, že si chcel dres vymeniť s jednou z najväčších hviezd liverpoolskeho celku. Až člen organizačného tímu mu však pripomenul, že práve prišiel o svoj debutový dres. Čo sa stalo potom si môžete pozrieť vo videu nižšie.

Celý príbeh sa skončil happy endom, keď sa debutový dres vrátil do rúk svojho pôvodného majiteľa. Brazílčan Fabinho sa navyše zachoval ako pravý šampión a nakoniec nechal Barrymu aj svoj zápasový dres – to sa odohralo už mimo dosahu kamier. Barry tak bude na pohárový večer spomínať ešte určite veľmi dlho, a to nielen vďaka debutu s príchuťou streleného gólu.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal