Sledujte nás

Anglicko

EPL: Pragmatic One v kresle Spurs

Vitajte znova v brexitovom kráľovstve Vilka Dobyvateľa, priatelia.

Tottenham, Kane a Son
Foto: SITA/Andy Rain/Pool via AP

Číta vrana v saune Novýčas a že ó tak to sú kráviny. Vedľa leží krava a že no dovôôl! Divné vtipy, Don Papa a ešte lepší futbal, to je moje. Vitajte znova v brexitovom kráľovstve Vilka Dobyvateľa, priatelia.

Burnley – Manchester United

Keď Solšér nevytiahne perpendikuláru Pogba – Rushford, skúsi tú cez Bruno – Martial, ak nevyjde ani tá, sudí pískne penu. Červený hejter povie po/gba/tkni sa vo vápne o vlastnú achilovku a si na špici tabuľky, červený prívrženec prehliadne kôpku nakúpeného balastu v tíme a pochváli svojich, že zatraktívnili hru, nevozia citizenovsky loptu, ťukajú šikovne z jednotky a hlavne, skórujú vždy, keď treba. Aspoň teda skoro vždy. Proti Burnley môže dnes United prehrať iba s jediným súperom. Samým sebou.

Manchester City – Brighton

Uhrať so stále viac a viac špekulujúcim Sterlingom, menej a menej výrazným Bernardom Silvom, a ešte menej skórujúcim de Bruynom polčas 0:3 na Stamford Bridge, bez Aguera, Jesusa, či Mahreza, to by som skôr čakal, že sa Rytmus vráti do ringu a zvalí aspoň Vémolu. Časy, keď gembler položil proti Brightonu kuču v Zadare aj dom sú preč a naveky s nimi i Silva, Sané, či Aguerova forma zo zašlých čias. Mladosť nekúpiš, starobu nepredáš, na Eastlands to každopádne postačí na 3:1.

Aston Villa – Tottenham

Leeds v ostatnom kole perfektne vedel, že 78% gólov FC Moaninho strelí duo Kane-Son, a aj tak to Pávom s ich kamikadze game nepomohlo. Portugalský vlk v kresle Spurs je už skôr Pragmatic One ako Special One, kým bude Grealish 23 minút čarovať vpredu na lopte, vzadu ujde dvakrát Harry a trikrát trafí Son. Business as usual. Men at Work. 

Vranie drísty nemali odbyt, nabudúce skúsim kone. Vy si zatiaľ vychutnávajte lockdown, aby sme sa dožili lucktown a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko