Sledujte nás

Ostatné športy

Denník lokdaunistu, časť druhá: Januárová Regetovka

O ďalšie riadky v denníku lokdaunistu sa postaral čerstvý ranný sneh a milovaná Regetovka.

Denník lokdaunistu, časť druhá: Januárová Regetovka

Okolo 10:23 tasí drzoškerená obloha perleťovomodrý šat a pri poslednej online hodine sa pri Future Continuous už tešulikám tak, že mi cvrká v spoďariku. OujeeYesIdooo.

V Dlhej Lúke tuším a za Zborovom viem, že v Rege bude zas cma jak v mechu bandur. Dnes ma ale nevykýva ani Igiho nový pokus o memečko.

Obúvam po prvýkrát v roku lyžiarky a vzrúšo na padrť bije oba včerajšie francúzaky od Plačkovej na čete. Levitácia, meditácia, kontemplácia, nazvi to ako chceš, v horách niet neznabohov a ja cítim, ako mi milovaná hora znova raz penetruje dušu ubitú pípajúcimi obrazovkami smartfónov či laptopov.

Osem čísel nového snehu je tak na malý kopec a geriatrickú jazdu na kameňákoch cez hladno trčiace steblá. Nebyť ale vďačný za podobný dar v čase, keď niekto leží v nemocnici, iný mu pomáha v skafandri, tretí sa vyhrabáva z kovidu a štvrtý už nikdy, mi príde ako rúhanie. Moja úcta, mentálna podpora i úprimný otčenáš všetkým.

Vraciam sa vysmiaty akoby som práve vyhral Flachau a pri kávičke nad písomkami si uvedomím, že som vlastne ozaj vyhral. Ako hovorí Johny, ďalší deň, pre ktorý sa oplatilo narodiť.

Dolokdaunovania zajtra, kamaráti.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Ostatné športy