Sledujte nás

Ostatné športy

MS v hádzanej: Prvé prekvapenia

Ďalší hrací deň svetového šampionátu sa postaral o viacero prekvapivých výsledkov.

MS v hádzanej: Prvé prekvapenia

Vo svete plnom nástrah sa bohužiaľ stáva, že občas vybuchne bomba. V Egypte dnes vybuchli hneď dve, našťastie len tie športové.

Postarali sa o to hráči z krajiny vychádzajúceho slnka proti Chorvátom a sambu tancujúci kanárici proti Španielom. Finalisti posledných ME zachraňovali bod v posledných sekundách zápasu. Prekvapujúce je to hlavne pre hráčov od Jadranu. Ale ako to už býva, favorit nemá vždy ustlané na ružiach.

La furia rocha začala svoj zápas zle. Svoj prvý gól dali až v čase 7:30 za stavu 0:4. Vývoj zápasu dokázali otočiť a viedli o šesť gólov, ale Brazílčania to nevzdali a len sekundy ich delili od víťazstva. Ozdobou zápasu boli obaja brankári DA ROSA a DE VARGAS.

V ďalších včerajších zápasoch Katar bodoval s Angolou, Argentína s Kongom a Nemci sfúkli Uruguay. Večer vstúpili do turnaja obhajcovia titulu Dáni proti Bahrajnu, Maďari proti Kapverdám a Tunis proti Poliakom. V drese Tuniska sa predstavili aj hráči Tatrana Prešov Jihed Saballah a Ben Abdalah. Vo včerajšom šlágri galský kohút prekikiríkal Nórov, Portugalsko zdolalo Island a Tre kronor v tréningovom tempe zvládli Macedóncov.

Autor: Kero

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Ostatné športy