Sledujte nás

Hokej

Bieloruský karneval zrušený

IIHF odobralo Bielorusku mandát na spoluorganizovanie hokejových MS a verte, že s náskokom je to určite najlepšia správa dňa.

IIHF zrušilo šampionát v Bielorusku
Foto: iihf.com

IIHF odobralo Bielorusku mandát na spoluorganizovanie hokejových MS a verte, že s náskokom je to určite najlepšia správa dňa.

Veriť v demokraciu v Lukašenkovom režime je ako myslieť si, že Cibulková už nikdy nekúpi žiaden overprized/sized nefkusný kožuch. Ale nie len o tom som chcel. Rusi s bielou pred menom tvrdili, že všetko v pohode zvládnu. Však ako inak, keď pre niekoho nie je problém ani porušovanie základných ľudských práv, akoby mohli plány narušiť nejaký covid nebodaj nevôľa sponzoringu vlajkového partnera.

Lotyši odmietli robiť Bielorusom spoluhostiteľa, Škoda v tej alternatíve odmietla sponzorovať turnaj a vedenie IIHF napokon taktiež zistilo, že dať MS do šiširiši štátu nebude jeden z tých najlepších nápadov. Bieloruský karneval je tak zrušený a veru dobre tak.

V štáte, ktorý v deň prezidentských volieb náhodne povypína internet aj sieťové spojenia lebo prehrávajú naši, bude ale karneval tak či tak. Pôjde naň Lukašenko so svojimi a bude im dobre. Prezident vraj chce byť za Severnú Kóreu. A masku si požičia potom.

Dobre, že vyhral zdravý rozum. #ZdravýRozumMatters

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej