Sledujte nás

Anglicko

EPL: Kto bude na King Power King?

Hra Líšok je jak Kardašianovej sukňa. Nevieš ver de kukať skôr.

Gól Jamie Vardy v Premier League proti Newcastlu
Foto: SITA/Lee Smith/Pool via AP

Viete prečo sa kôň rozviedol? Nepoznal v koňfrontácii koňpromisy. Vitajte na tridsaťtisícovom, a zároveň stále vyprázdnenom King Power Stadium, priatelia!

Leicester – Chelsea

Hra Líšok je jak Kardašianovej sukňa, nevieš ver de kukať skôr. Futbalový kutilošprt Brendan vyskladal chémiu Foxes od merkaptánov až po vzácne plyny vskutku na výtečnú, aj taký pražský prof. Mišo z Bardejova by žasol, keby nenatrhol achilovku pri begmintone ale radšej pri fodbale. „Vardy Posse“ idú doma na tri body pri kurze 3. Takmer na chlp presne ako Frank.

Jeho belas naposledy doslova uvaril po červenke oslabený Fulham, tip na vinkel Tima /NE/WERnera zľava vpravo hore ľavou bol však zas len jednou z túžob zaparených guliek pána Greya. Raz musia ale streliť aj tie, davajhet desinu na to, že práve dnes na severe ubrexitovanej zeme Vilka Dobyvateľa. Inak, mal som vsadenú stofku, že nevieš čo je posse. Joke.

Bitka o prvú štvorku je ozdobou večera, určite si ju vychutnaj až do koňca, ostaň v koňtakte a dočítania možno aj zajtra, kamarát.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko