Sledujte nás

Anglicko

EPL: Uspejú oba Mančestre?

Vitajte v krajine Wilka Dobyvateľa a pri ďalšom dejstve premierligotania.

Sterling - Manchester City
Foto: SITA/Laurence Griffiths/Pool via AP

Viete, prečo vzali koňa do väzby? Porušil zákoň. Vitajte v krajine Wilka Dobyvateľa a pri ďalšom dejstve premierligotania, priatelia.

Manchester City – Sheffield

Sheffield zametajúci podpalubie tabuľky napchal naposledy vrecká najprv borcom na pakistanskej burze a potom i všetkým stávkovkám sveta, vyrabovať unavený United nebol ale zas pre mnohých až taký zázrak. Varovanie pre Pepeho modrú mančesterskú ekipu nemohlo prísť v lepšom čase, ak ale šejkovci nezahrabú na Eastlands tímy kubatúry dnešných „minnows“, môžu kopať na titul možno tak v Turecku s Mesutom. Fodenovci vyhrajú o dva gólä. Minimálne teda na držanie lopty, heh.   

Arsenal – Manchester United

Devils vykazovali v ostatnom kole presnosť antigénového testu a odhodlanie po dvoch Hypnogenoch, horšie to je už len s pár tisícovým Dariným plejbekom na bardejovskom jarmoku. Všetky oči dnes na Emirates každopádne smerujú na nové  trencle Gunners Martina Odegaarda a jeho umenie v strede poľa Delostrelcov. Na zápas radšej nestávkujte. Nerozhodne ani tak počet gólov, ako počet chýb. Spomeňte si na Llorisa s Dierom. V prípade druhého ozaj na zomretie.

S pozdravom že mančestráky vznikli len kvôli tomu, že sa človek postavil na dve nohy sa s vami lúčim, ostaňte v koňtakte a dopremierligotania, kamaráti.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko