Sledujte nás

Ostatné športy

MS v hádzanej: Majstrami sveta sú Dáni

Po poslednom klaksóne dnešného zápasu sú 27. MS v hádzanej v Egypte minulosťou a my vieme, že staronovým majstrom sveta sú Dáni.

MS v hádzanej: Majstrami sveta sú Dáni

Po poslednom klaksóne dnešného zápasu sú 27. MS v hádzanej v Egypte minulosťou a my vieme, že staronovým majstrom sveta sú Dáni. Tí porazili Švédov 26:24.

Súboj titanov sľuboval od úvodu dobrú hádzanú a obe mužstvá to permanentne potvrdzovali. Skvelé akcie, individuálne výkony a taktické manévre trénerov držali zápas v napätí do posledných minút. Vtedy rozhodla väčšia skúsenosť Dánov, hlavne ich pilierov Hansena a gólmana Landina. Obaja dokázali, že sú hráčmi ťažkého kalibru, že obaja patria medzi najlepších hráčov sveta a že keď sa láme zápas, tak to berú na seba. Keď tréner Jacobsen navyše vytiahol aj žolíka menom Holm, bolo rozhodnuté.

Bronz putuje do Španielska, ktoré si po najlepšom výkone a s neudržateľnými bratmi Dushenbaeovcami hravo poradilo s Francúzmi v pomere 35:29.   

Sláva víťazom, česť porazeným a poďakovanie všetkým zúčastneným za krásne chvíle s hádzanou plnej dynamiky, šarmu a napätia. Tešíme sa na nastávajúce ME, ktoré sa budú konať u nás a v Maďarsku. A BROsport bude znova pritom. 

Autor: Kero

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Ostatné športy