Sledujte nás

Anglicko

EPL: Padne bledomodrá už dnes?

Favorit-nefavorit, kurzy-nekurzy, vôbec by som sa nečudoval, keby bledomodrí dnes proti Clarets klesli.

Gabriel Jesus Manchester City gól proti Sheffieldu
Foto: SITA/Martin Rickett/Pool via AP

Viete prečo dostal kôň guľu z matiky? Nevedel koňiometrické funkcie… Volá znova zem dávnych kráľov a jej guľatá liga líg, vitajte, priatelia.

Burnley – Manchester City

Bez De Bruyna či Sterlinga boli cityzeni v ostatnom kole čajíčkoví na slzy, permanentná šablóna ťuk ťuk, minimálna streľba a herná prešpekulovanosť stačia na líderskú pozíciu nateraz len polozázrakom. Silva stratil drajv, Aguero je po korone neistý, jediný čo sa nebabre s loptou a vsádza na zdravú intuíciu je Zincenko. Pri danom statuse quo sa pri svojom pokuse o dokonalosť javí Pepeho ekipa zraniteľnou jak Plačková v pakistanskom metre. Favorit-nefavorit, kurzy-nekurzy, vôbec by som sa nečudoval, keby bledomodrí klesli proti Clarets ešte predtým, ako narazia na Liverpool.

Leeds – Everton

Beauty, thy name is Leeds, napísal by Shakespeare keby žil. Pávy sa naďalej a unikátne nepáru s tým, či dostanú štyri alebo päť, ich futbal dopredu nemá v lige obdobu a ak chcete kašľať na klubizmus, stávky, či body, zaručene zamerajte pozornosť na Bielsov zázrak. A je úplne jedno, či tento kope proti modrým z Goodison Parku alebo u vás doma na dvore.

Liverpool – Brighton

Decimovaný Liverpool pripomína hryz mojich detských tesilákov z nedeľnej omše 1976, borcov z hlavného mesta LGBT kráľovstva Wilka Dobyvateľa dnes spravia „svalahovci „na sakrálnom drne Anfield najskôr už do polčasu.

Lejdýz and džendmn, mierte vždy na hviezdy, nestrelíte sa do lýtka, ostávajte v koňtakte a dopremierligotania opäť snáď čoskoro.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko