Sledujte nás

Futbal

Inter – AC Miláno: Derby della Madonnina

Prosecco v pohári, Lambo pred domom a v telke ten najlepší futbal svetovej úrovne. Čaká nás legendárne Derby di Milano.

Inter - AC Miláno: Derby della Madonnina
Foto: SITA/AP Photo/Antonio Calanni

Prosecco v pohári, Lambo pred domom a v telke ten najlepší futbal svetovej úrovne. Čaká nás legendárne Derby di Milano, zdravím kolektív.

O tom, že život je len o číslach 0,1,2 by vás dnes presvedčil každý fanúšik nielen milánskeho futbalu. 21.2.2021 sa totiž v 299. derby stretnú odvekí mestskí rivali zdieľajúci jeden ikonický štadión. San Siro bude pred žiaľ prázdnymi tribúnami svedkom veľkej veci, keďže milánski giganti sa v nedeľu pobijú o prvé miesto v ligovej tabuľke.

AC Miláno hrá najlepší futbal za posledných takmer desať rokov. Papa Zlatan je ikonou pre hráčov i trénerov a dnes sa už nedá vyvrátiť, žeby tohtosezónna forma Rossoneri vo výraznej miere tkvela práve vo vplyve švédskeho strikera.

Inter sa pod trénerskou taktickou drezúrou A. Conteho zocelil a v Serii A predvádza veľmi efektívny futbal postavený na troch obrancoch a silnom útoku. Internazionale musí dúfať, že Romelu Lukaku nezasekne dobre fungujúci gólostroj (16 ligových gólov) a hlavne, že nik nefasne v prvom polčase redku.

Aktuálne je na čele súťaže s 50 bodmi Inter, pričom jeho mestský a zároveň nedeľný rival na neho stráca len jeden jediný bod. Vzhľadom na formu oboch súperov môže vyhrať hocikto, ale prehrať si dovolí len jeden z nich. V tomto zápase však ani zďaleka nejde o všetko. Ide totižto o oveľa viac. Osobne to vidím na maximálne 3 góly a trošku väčšiu šancu na triumf pridávam Interu, lebo ako som písal, Romelu Lukaku.

Miláno môže byť mestom módy len dovtedy, kým sa nekope derby. Potom je to len o modrej a červenej.

Ostaňme zdraví, kolektív.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal