Sledujte nás

Futbal

Osemfinále LM: Pohľad na druhý hrací týždeň

Len štyri slová ťa urobia zo sekundy na sekundu šťastným človekom. Presne tak, dnes je Liga majstrov.

Lewandowski gólová radosť
Foto: SITA/Leon Kuegeler/Pool via AP

Dávnejšie mi starosta z Dolnej Hrochoti zvestoval, že len štyri slová ťa urobia zo sekundy na sekundu šťastným človekom. Presne tak, dnes je Liga majstrov. Vítam kolektív.

V minulej časti sa predslovu zhostil náš zahraničný redaktor a odborník na všetko, čo vie kopnúť do lopty. Čo sa týka výsledkov z minulého týždňa, myslím, že ani pod školskou lavicou nenájdeš viac roztrhaných papierov, jak bolo vtedy tiketov. Juventus pohorel a Barca to už má za sebou. Zhorená pustila prvé osemfinále a aj keď niekedy som veril v zázraky, dnes je realita diametrálne odlišná. Iba žeby sa Messi barz dobre vyspal. Veď aj tak to je vždy len o ňom. Pre Barcu bohudiky.

Atlético Madrid – Chelsea

Peťo

Ďalší zápas na neutrálnej pôde kvôli kovidovým opatreniam, no nezrobíš nič. Rovnako jak už nič nezrobí Fero Lampard v Čelze. Hostia, ktorí budú v Bukurešti ozaj hosťami, neprehrali už hodnú chvíľu a proti komu je najvyšší čas prehrať? No jasné, že proti betonárke z Madridu. Posledné týždne už ani ten beton z Madridu nie je to čo býval, a to svedčí len o jednom – že španielska liga sa vyrovnáva. Alebo aj o tom, že veľké kluby v Španielsku sú čím ďalej tým viac na kako. Hešteg Barca, Real. Nová metla dobre metie, vraví sa, no v prípade modrých tá metla už nová nie je. Večer bude „okulahodiaca“ jedinka s divokým výsledok 1:0 a gólom Zubaresa.

Timo

Nebyť pandemických opatrení, Atléti by pred domácim davom podnapitých mučačos nepripustili ani zlú nahrávku, nie ešte góly. Dnes to ale bude o inom. Atlético malo donedávna status rozbehnutého býka bez úmyslu čo by len spomaliť, ale aj to je už ľahko spochybniteľné. Atlético vie brániť a po novom aj celkom útočiť, preto to vidím na 1:1. Chelsea silná vpredu a vzadu to bude záležať na tom, ako silno bude dopredu tlačiť madridská ofenzívna kavaléria. Hah, ani sám neverím tomu, čo som práve napísal.

Lazio – Bayern

Peťo

Európsky majster je v kríze či jako? Dva zápasy za sebou v lige nevyhral, keby trénoval Hansi Senicu tak ju už netrénuje. Lazio sa tvári v Európe sympaticky, ale Bayern je Bayern a nejaký Freitag ešte potrvá, kým opadne ich dominancia. Jedna ani dve lastovičky leto ešte nerobia a rovnako to je u Bavorov, dve nevýhry ešte nič neriešia. Opýtajte Karla Jarolíme v Boleslavi, ktorý nevyhral prvých 9 zápasov.

Večer 0:2, Lewandowski aj za dom. Ešte že bývam v podnájme.

Timo

Futbal rímskeho Lazia je taký, že v zlý deň remizuješ so Zvolenom a v ten najlepší oskalpuješ aj Guardiolovu Barcelonu. Dnes ide Immobile a desať pešiakov do boja proti obhajcovi trofeje, ktorý by ostatné dva ligové zápasy najradšej predal na Bazoši, jak sa kukať na tie výsledky. Liga majstrov je ale o inom.

Lazio so šancou desaťročia, Bayern s pokojným dvojzápasom. Dnes dá gól Lewandowski iba žeby Sané, už by sa patrilo, ombre. Jedine, čo dnes nebude v Ríme trvať večne, je nula pri logu Lazia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal