Sledujte nás

Anglicko

EPL: Nenápadný šlágrik na Eastlands

Netradične v utorok, hlavne že znova volá liga líg. Vitajte opäť na anglických trávnikoch, priatelia.

Manchester City - West Ham
Foto: SITA/Gareth Copley/Pool via AP

Viete prečo sa kôň zamiloval? Bola dokoňalá… Netradične v utorok, hlavne že znova volá liga líg. A jej nenápadný šlágrik na Eastlands. Vitajte, priatelia.

Manchester City – Wolves

Súčasný modrý Manchester môže porážať jediné mužstvo na svete, a tým je Bayern. Kým k vzájomnej prestrelke futbalových heavyweights však dôjde, ešte si isto párkrát za… lokdaunujeme.

City láme rekordy ako ja za mladi píšťaly, jediný rozdiel je v tom, že im za to platia a dokážu to aj dvakrát za týždeň. Profesor guľatej hry hier Mr. Loco Bielsa sa o Pepem vyjadril, že o tom, čo s tímom Skyblues dokázal, by sa on ani len neodvážil začať rozmýšľať. Futbal sú neraz „neviditeľné“, komplexné šachy zdetailizovaných automatizmov, ak človek dokáže viac ako obdivovať parádne góly, potom sa o tom nedá pochybovať. Gloriola doslova metamorfoval obranu, góly strieľa už pomaly aj Ederson, jeho tímu sa vyhýbajú zranenia, ako by povedala ukrajinská prostitútka – prósta, ščásťje. Žiaden rekord ale netrvá večne, aj tento bledomodrý padne, otázkou ostáva, kedy pri náskoku aký Citezens majú padne týmto motivácia ako tá Kloppovcom spred roka.

Wolves sú napriek zraneniam jedno nádherné mužstvo, malé loptohrajkové portugalsko na čele so sympošom a filantropom Spiritom Santom. Večer s ním a Netom sľubuje zaslúžené dekórum a dvanástkový relax po pre mnohých z nás ďalšom, nie najľahšom dni. Užite si to, kamaráti. 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko