Sledujte nás

Futbal

Nepopulárny názor: Haaland ako drzý mačo

Ak ťa pobozká športová šťastena, môžeš byť Ibrahimovič, Connor McDavid, Draisaitl, Erling Haaland, hocikto. Tvoja veľkosť sa ale meria aj rešpektom k súperovi.

Erling Haaland v zápase Dortmund - Sevilla
Foto: SITA/Bernd Thissen/Pool via AP

Keď som mal 20, aj mne striekal testosterón v trencloch, a to som ani nemusel mať v garáži parkovaný Aston Martin.

Gesto, ktoré predviedol Haaland po opakovanej penalte proti Seville v Lige majstrov nebolo prvým, ktoré ho v očiach mnohých nemálo degradovalo. Zápal hry, mladícka neskrotnosť, predošlá provokácia zo strany gólmana Bona, obhajujte dortmundský tank ako chcete, už na pohľad nemálo drzý borec ani po postupovom zápase nenašiel vychladnutý rozum a pokoru, ktorou by uznal, nebodaj ospravedlnil svoje mačovské gesto. Bono 194 cm blondiaka dvakrát vychytal, penu premenil Haaland v podstate až na tretíkrát, čo zaručene dokáže aj center v takej Javorine Malcov. A to prehryzne aj oveľa menšie ego veľmi ťažko. Bujačenie po góle si mohol vikingský trapko nechať tak na nového šaša u Tarantina.

Ak ťa pobozká športová šťastena, môžeš byť Ibrahimovič, Connor McDavid, Draisaitl, Erling Haaland, hocikto. Tvoja veľkosť sa ale meria aj rešpektom k súperovi. A tu sa majú mnohí ešte čo učiť…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal