Sledujte nás

Anglicko

EPL: Trafí sa už aj Werner

Tuchelova cizelovaná taktika pretavená v hernú disciplínu na tráve nestrieľa hneď päť gólov za zápas, čo je ale dôležité, zabudla prehrávať.

Timo Werner, Chelsea
Foto: SITA/Glyn Kirk/Pool via AP

Vďaka Harrymu a Meghan konečne vieme, že lepšie ako žiť v kráľovskej rodine je hrešiť v lokdaune, slintať nad Plačkovej insta alebo prepnúť na futbal. Vitajte znova v lige líg, priatelia.

Leeds – Chelsea

Tuchel je veru iný mastič, na starého dobrého Franka si dnes na SW6 London nespomenú už ani antirúškoví mariači z švédskeho letiska. Sorry, Marky. Nemcova cizelovaná taktika pretavená v hernú disciplínu na tráve nestrieľa hneď päť gólov za zápas, čo je ale dôležité, zabudla prehrávať. Pri pohľade na živelný Leeds a jeho implantované hŕŕ na ně je preto takmer tutovka, že dnes sa trafí už aj Werner. A najskôr hneď dvakrát.

Fulham – Manchester City

Fulham, čo i tabuľkovo stále v zóne zostupu, je pohľadom pre choré oko i medikamentom na kovidovú depku. Novodobý prototyp anglického gentlemana z románov Karola Dickensa v trénerskom kresle Cottagers, Mr.Parker, priniesol do hry Chalupárov dekoratívny šmrnc i tehlu na pedál, či mu to ale pri Temži spolu s balíčkom pepermintiek postačí na Pepeho Goal and the gang, ostáva skôr v krajine utópie Thomasa Moorea. Na najromantickejšom štadióne za kanálom každopádne good luck, lads. A pozdravte 5.rad od Temže.

Manchester United – West Ham

Kladivári nehrajú ani tak dobre ako furt za body, taký Moyes vám vezme všetky tri skôr jag v Jasnej vymeníte Vlhovej zlomenú bránku. Na penaltokopov a prstocmuľov z United však radno skúsiť iné granuly ako naposledy spolkli Pávy z Leedsu, v Divadle snov to preto vidím skôr na vysmiatu Solšérovu baby face ako české radovánky ala Coufal Souček.

S pozdravom dovtedy sa smejete v lietadle, kým nezistíte, že pilot letí prvýkrát sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko