Sledujte nás

Futbal

Dvaja spoza piva: Real Madrid – Liverpool

Vitajte pri klasickej session dvoch oddaných fanúšikov s nekonečným názorom na hru všetkých hier.

Liga majstrov - Real Madrid - Liverpool
Foto: realmadrid.com / Pedro Castillo

Hovorí sa, že autor úvodu má len jednu úlohu – napísať úvod. Aj komentátori na Oranžovej majú len jednu úlohu a ani tá im poriadne nejde. Každopádne, vítam kolektív pri klasickej session dvoch oddaných fanúšikov s nekonečným názorom na hru všetkých hier.

Peťo

Ako som písal v privjú zápasu Real – Liverpool, tak ak by sa to v deň žrebu dalo, tak by po tomto dvojzápase vypadli obaja. Prvý polčas fodbalu ale ukázal aj to, že Zizou vie stále pripraviť svoju ekipu na tie najťažšie zápasy. Lebo veď prečo vyhrať nad Levante doma ak môžeš prehrať a potom napríklad zadupať Liverpool. Použil som len ilustratívny príklad aby som náhodou niekoho neurazil, na Britských ostrovoch je v poslednom čase v móde uraziť sa za pohľad. #saynotoracism ofkorz.

Po hodoch bývajú bolesti Kočnera… teda brucha a v prípade Liverpoolu to bolo aj so sprievodným hnedým efektom. Prvý polčas sa Kloppovi fellas na ihrisku hľadali. A to že doslova. Z Červených sa našiel iba Šaňo Arny a aj ten vysunul Asensia pri góle na 2:0. Druhý polčas ale začal trošku o inom a po ukážkovej Jotovej šťastkarine bolo 2:1 a hneď bolo o čo hrať. Alebo čo brániť. Záleží komu čitateľ fandí. Liverpool ale opäť raz ukázal, že bez Pildžinafandajka vzadu je jeho obrana len lepším Lopúchovom. Chlapi, z Pangasiusa Žuniora nespravili hviezdu ani také španielske kalibre ako Eibar.

Keby mohli na štadión diváci, tak verím že v Liverpoole by bolo veľké peklo. Bez nich tam ale tento rok má problém vyhrať aj samotný Liverpool. Uvidíme čo prinesie spoza piva o týždeň.

Timo

Moju prvú oficiálnu spoluúčasť na veleznámom ospevovanom koncepte Spoza piva som chcel začať vo veľkom štýle, prečo po pôste opäť len tak zasyčalo. Nádielka sekaného obrazu a na plač komentára na Orindžšporce mi otvára nový pohľad na futbalovosť Realu a nefutbalovosť Liverpoolu, pričom ešte stotinu pred výkopom by som na opak stavil i sikspek plzeňskej radosti.

Neprítomnosť oboch stopérskych dvojíc našeptávala, že dnes budze bašavel. Zabudlo sa ale povedať, že na čijej strane. Veril som Liverpoolu až tak veľmi, že do polčasu prehrávali o pár gólov. Keďže hre svojho klubu z Madridu sa spoza piuka venoval primárne ctený kolegovec českého typu, k RMA – LFC len pár poznámok.

  • Komentátori riekli, že Liverpool v druhom polčase dominoval. Strely na bránu v druhom polčase prosímpekne 2:1 pre Real.
  • Real nie je vo forme, Liverpool je v tribodky.
  • Presuň zrak na štvrtú odrážku
  • Ďakujem za pozornosť, poďme ešte na chvíľu do Menčestru.

Manchester City – Borussia Dortmund

Pepovci už takmer odetí v triku ČEMPIJNS mali dnes ukázať nemeckej výprave, ako sa hrá futbal na dotyk. Skóre otvoril kapitánsky naladený Kevindebrujne a poviem vám, že nikto neverí ani svojej polovičke tak, ako Pepe svojim na ihrisku. Na lavičke futbalový ekvivalent Pippena, Jordana a i Kim Rodmana a ty striedaš len 1/5. Rešpekt. Reusova remízovka bola skvelou odmenou za výkon, ale zároveň v celkovom súčte platná jak pokoj medzi Sulíkom a Matovičom – len dočasu. Píšem pred zápasom bratovi /predseda komory an. tipérov/, že Fil Fouden zavesí gólik. Zajtra kupujem guľu a karty. Potom keby niečo pracovné hodziny medzi 1dnou a piatou v noci.

V Peaky Blinders tvrdili, vraj slow horses and fast women will ruin your life. Blbosť. Chabý výkon vášho srdcového klubu a nula na konte sú omnoho horšie.

Spoza piva čoskoro dosyčania, kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal