Sledujte nás

Futbal

Debata o Lige majstrov: Streda v kocke

Nabitý program Ligy majstrov pokračuje stredajšími zápasmi, a preto nechýba ani naše zhrnutie toho, čo nás čaká a neminie.

Lewandowski v zápase Ligy majstrov Bayern - Lazio
Foto: SITA/AP Photo/Matthias Schrader

Povedal by som, že utorkový program skončil presne tak, ako sa nečakalo. My sa ale pozeráme dopredu. Vitajte pri zhrnutí toho, čo nás v Lige majstrov čaká v stredu.

Predslov podľa Peťa

Už tretí rok premýšľam nad tým, či pre slovenské a české verejnoprávne alebo súkromné televízie nie je škoda, že nevysielajú Ligu majstrov a miesto toho tam vidíš Tvoja tvár znie pofiderne alebo Oteckov, či podobné dristy. A potom, že prečo máme hodnú chvíľu premiéra Igiho kráľa Slnko. Len hovorím. Potom sa ale k tebe dostanú perly slovenských a českých analytikov, vidíš Libora Boučka v štúdiu Ligy majstrov a zrazu vieš, prečo dáš prednosť zahraničnému prenosu. Škoda no.

Dosť bolo plakania nad rozliatym mliečkom, čaká nás druhý hrací deň štvrťfinále.

FC Porto – Chelsea

Peťo

Liga majstrov je súťaž Cristiana Ronalda. Akurát, že v tejto chvíli ho Džidži s Pirlom učia murárčine, nech nie je v tom múre smiešny. Stačilo by keby sa tam vôbec nepostavil a mohol som teraz písať o zápase Juventusu. Miesto toho sa v štvrťfinále objavil blázen Pepe. Preč sú už tie časy, keď Pepe rozkopával ležiacich súperov a šliapal po rukách Messiho. Dozrel ako víno a teraz z pozície kapitána doviedol Porto do štvrťfinále, kde sa postaví Čelze. Keď budú Modrí potentní ako Werner, tak nemám obavu… O postupe Porta.

Chelsea má ale Girouda, ktorý z hovna zvykne upliesť bič, ale mám pocit, že iba vtedy, keď to nik nečaká. Čaká to niekto v tomto zápase? Ja áno a preto gól nedá. Po víkendovom preplesku s WBA to vidím na iksu v zápase, kde budú obaja hostia. Lebo kovid. Tipujem 0:0.

Timo

Porto ide do štvrťfinále stále neveriac tomu, že vyparkovali Juventus. Ale netreba zabúdať, že Juve by dnes ostal vyparkovaný stopro aj od Chelsea, a nielenže na náhodu. Portugalci idú odohrať 90+ životnej príležitosti, pričom katom ich snov je práve Tuchel, pre ktorého je hra na náhodu neznámym pojmom. Tipujem čisté konto od Čelzi a tri góly v zápase.

Bayern – PSG

Peťo

Repríza finále z minulej sezóny nebude reprízou finále z minulej sezóny. Bayernu bude chýbať Lewandowski, ale keď máš vpredu Müllera a Saného, tak si vystačíš aj s nimi. Za to Paríž najprv rozbije Barcelonu na Nou Campe, potom odohrá tak slabý zápas doma s nimi, že keby sa Messimu chcelo trápiť vo štvrťfinále proti Bayernu, tak ich rozbije sám. Ale ten nechcel riskovať ďalších 8 kúskov, dopraje ich radšej Neymarovi. A nakoniec len nechápavo krútiš hlavou nad výsledkami vo farmárskej francúzskej lige. V lige, ktorú by mali vyhrať, aj keby všetci hráči hrali povinne opačnou nohou.

Tým nechcem povedať, že Bayern nasúka Parížu 8 kúskov, bez Lewandowskeho určite nie. Tušak ale vraví, že tento dvojzápas bude jednoznačný a Početino nebude skákať od radosti, zatiaľ čo Hansi na druhej strane sa opäť raz bude netešiť z toho že červená mašina ide s prehľadom ďalej. 2:0 na začiatok.

Timo

Forma i situácia sa mení, názvy klubov ostávajú. Pomyselné repete z finále 19/20 bude mať dnes úplne iný náboj. No Lewa – No Party? Bayern sa síce nestavia na pozíciu tímu smerovaného na jednu individualitu, pričom bude veľmi zaujímavé sledovať, čo chlapcom od Isaru naordinuje výrazom smutný ale dušou šťastný Hansi Flick. Verím vo víťazstvo Bayernu alebo aspoň kompaktný výkon odrážajúci ich post obhajcu ušatej trofeje. Bayern dá gól, ale asi aj dostane.

S Ligou majstrov čoskoro dopísania, kolektív.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal