Sledujte nás

Futbal

Dvaja spoza piva: Bayern – PSG

Vítame kolektív pri zhodnotení stredajšieho výkonu spoza piva na vriacich trávnikoch Ligy majstrov.

Mbappe v zápase Ligy majstrov Bayern - PSG
Foto: psg.fr

Vítame kolektív pri zhodnotení stredajšieho výkonu na vriacich trávnikoch Ligy majstrov.

Peťo

Keď som včera písal, že obrana Liverpoolu bez Pildžina je len lepším Lopúchovom, tak obrana Bayernu včera vyzerala totálka ako Lopúchov. Tak, ako som mal Bayern celú sezónu za mašinu, tak smerom dozadu to bola jedna veľká katastrofa, ktorú podčiarklo striedanie Boatenga za Süleho. Doslova kus za kus, nestíhal ani jeden ani druhý. Ono na druhej strane, keď je pred tebou Neymar s Mbappem, tak je asi jedno, ako sa ako obranca voláš, nestíhaš už len z princípu. K tomu sa ti pridá pár WTF momentov ako napríklad Neuerov zákrok ešte pred strelou Kyliana, iks nepremenených čistých šancí a šťastie pripravených na druhej strane a máš zarobené na problém. Uvidíme o týždeň v Paríži.

Paríž som v privjú podcenil rovnako ako absenciu Lewandowskeho. Bayern nie je mužstvo o jednom hráčovi, ale hrať bez Lewandowskeho je asi také, ako keby Slovan nastúpil bez zahraničných žoldnierov. Chlapci si aspoň vyskúšali, ako sa niekedy makalo v Partizáne Bardejov počas zimnej prípravy na zasneženej Sahare. Lokálni pamätníci mi dajú za pravdu.

Timo

Neúčasť Lewandowskeho a Gnabryho mi síce nepridala úsmev na perách, ale hovoril som si, že Bayern na to proste aj tak má. Viacerí mi dáte za pravdu, že keď prehnane fandíte svojmu milovanému celku, prežívate každú prihrávku i pohyb bez lopty. Bayern začal zápas tak zle, že horšie bolo už len niekdajšie Guardiolove striedanie Rodeho (IN) za Robbena (OUT). Pri 0:2 bol Paríž v takej hernej pohode, že žiadna reakcia Bayernu by znamenala polovičnú kapituláciu. Boateng za Süleho bolo ale tak platné ako Krajniak za Krajniaka. Solídny display od Comana, cez ktorého išlo 99% ofenzívne ladených lôpt. Parížu včera vyšiel zápas a určite neobídem Mbappého, ktorý je bez debát svetový world class player hodný uznania. Neymara nekomentujem asi preto, lebo pejoratívne výrazy sú v slušnom blogu dvoch priaznivcov neprípustné. Počkajte si na nový Nepopulárny názor.

Chelsea som nepozeral, ale vonkajších 0:2 len potvrdzuje, že Tuchelino tvaruje londýnske najefektívnejšie 3-4-3, aké si Abramovičova peňaženka pamätá. Len tak ďalej Blues.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal